Συγκλονιστική ανάλυση Χ.Ζαραλίκου για τις ομοιότητες στις εκλογές του 2023 με αυτές του 2009! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ

Ο γνωστός ηθοποιός Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε μία πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση σε ότι αφορά τις (συμπτωματικές;) ομοιότητες των εκλογών της Κυριακής με αυτές του 2009.

Όλοι θυμόμαστε την εκλογή του Γ.Παπανδρέου ως «λαοπρόβλητου» πρωθυπουργού που μέσα σε έξι μήνες οδήγησε την χώρα στην απόλυτη καταστροφή.

Μία καταστροφή που «έδεσε. την χώρα για… αιώνες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πολιτική ανάλυση ο Ζαραλίκος ; Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμα;

  2. Πραγματικά οι ομοιότητες είναι τρομακτικές αυτό που θα πάθει αυτή η κωλοχωρα με τον Μητσοτακη θα το απολαύσουμε όσο τίποτα στον κόσμο απλά λίγη υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχει ξεκινήσει το πανηγύρι και σταματημό δε θα έχει. Το μεγαλύτερο πάρτυ θα γίνει με την παραχώρηση του Αιγαίου στους Μογγόλους λίγη υπομονή τα καυλυτερα έρχονται για τους κωλοελληνες που δε δίστασαν να γινουν συνένοχοι σε φόνους και βιασμούς παιδιών.

    1. Ενώ ο προδότης χοντρομπουτιας Αλέξης. Και τα νέο-κουμμουνια του ΣΎΡΙΖΑ δεν θα έδιναν το Αιγαίο σωστά? Χαχαχαχαχα αν υπάρχουν κάποιας που με χαρά θα έδινε όχι μόνο το μισό Αιγαίο αλλά όλη την Ελλάδα στους Τούρκους αυτός σίγουρα είναι ο κατσαπλιας Αλέξης!

  3. Το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη. Αν και στην περιπτωση του… δε ψρειαζονταν η θλιψη….

  4. αυτον εδω τον εχει δασκαλεψει ο λαζοπουστας αντιγραφη επικοληση σε αλλο μοτιβο εχει καταντησει αηδια κουραστικος

  5. Βλακείες του ελληνοποιημένου αλβανού που βγάζει συμπεράσματα από άσχετα πράγματα. Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο εμείς οι γηγενείς πατριώτες και να μην ακούμε τις βλακείες των αλβανών συριζαίων. Δεν θα υπάρξει χρεοκοπία αλλά δυστυχώς θα δούμε πολλές υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα, όπως έτσι κι αλλιώς κάνουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου από την αντιπολίτευση και μετά (και ναι, ακόμα και ο Παπανδρέου φούμαρα πουλούσε με τα “βυθίσατε το Σισμίκ” που το είπε αφού ήξερε από τους Αμερικανούς πως θ’ αποχωρήσει)

    1. τουλαχιστον το ειπε, αυτο μετραει φιλε φασιστα

Comments are closed.