Συγκλονίζει ο 8χρονος που έκλεισαν στο κλουβί της «Κιβωτού» και στο πλυσταριό: «Φοβόμουν … ούρλιαζα» – «Με χτυπούσαν στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, στη μύτη»

Κοινοποίηση:
ΚΙΒΩΤΟΣ - ΠΑΤΕΡ

Σοκαριστικές είναι οι περιγραφές που δίνει το οκτάχρονο παιδί που διέμενε στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στο Βόλο και το οποίο κατήγγειλε πως το είχαν κλείσει στο περιβόητο πράσινο κλουβί επί ώρες, αλλά και στο πλυσταριό, χωρίς φαγητό και νερό.

Νωρίτερα, η κ.Γιώτα, μητέρα του παιδιού, η οποία έχει καταθέσει δύο μηνύσεις στην αστυνομία και εντός της εβδομάδας θα κληθεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων για κατάθεση, μίλησε σε ΑΝΤ1 και Alpha και υπενθύμισε το τι ακριβώς περνούσε ο μικρός γιος της.

Έκανε λόγο για «τιμωρία του παιδιού» με παραμονή ωρών σε σκοτεινό δωμάτιο-πλυστιαριό της δομής και στάθηκε στην επιμονή των υπευθύνων της δομής να του δίνουν καθημερινά φαγητό που δεν του άρεσε, με αποτέλεσμα να αρνείται να φάει και να μένει νηστικό, ενώ επέμεναν ακόμα και όταν το φαγητό χαλούσε!

«Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν»
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο οκτάχρονος, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε μέρος των όσων βίωσε στη δομή, όπου βρισκόταν μαζί με τον μεγάλο του αδελφό.

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από την διαμονή του στην «Κιβωτό του Κόσμου», αλλά και τη σκληρή τιμωρία που του επέβαλαν, το παιδί απάντησε:

«Θυμάμαι ότι ήμουν σε καραντίνα και ήρθαν άλλα έξι παιδιά χωρίς φάρμακα, χωρίς τίποτα, μόνο ένα μπουκάλι νερό … Μια τιμωρία που την έβαλαν μόνο σε μένα. Με είχαν βάλει σε ένα κλουβί, μια κυρία, επειδή ήμουν λίγο ζωηρούλης. Θυμάμαι ότι ήμουν 3-4 ώρες και δεν είχα καν φαγητό, ούτε νερό Ήταν βράδυ, φοβόμουν και τους έλεγα να με βγάλουν. Τελικά με έβγαλε από κει ο αδελφός μου. Με είχαν κλείσει, η κυρία και σε ένα στεγνωτήριο, κλειδωμένο, επειδή δεν είχα φάει το φαγητό μου. Ούρλιαζα και ήρθαν να με βγάλουν. Ήταν ένας μικρός χώρος χωρίς φώτα, που είχε λίγα ρούχα μέσα. Φώναζα και με άκουσαν κάποια παιδιά. Με χτυπούσαν στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, στη μύτη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αναρωτεμαι γιατι παιζεται το παιχνιδι του Μητσοτακη?

Comments are closed.