Συγκλονίζει ο Φώτης Μεταξόπουλος για τη Νάντια Φοντάνα: «Είναι σε άθλια κατάσταση»

Κοινοποίηση:
montana

O Φώτης Μεταξόπουλος συγκλόνισε με την αποκάλυψη για την άλλοτε σύζυγό του και παρτενέρ του, τη Νάντια Φοντάνα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Φώτης Μεταξόπουλος, η Νάντια Φοντάνα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, χρωστάει χρήματα και έχει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Με τη Νάντια παντρευτήκαμε και ήμασταν 15 χρόνια μαζί. Ήταν μια σχέση πάθους και αγάπης. Και σήμερα υπάρχει ακόμα η ίδια σχέση. Και μάλιστα έχει περάσει πολύ άσχημα. Η ίδια είχε πρακτορείο και έβαλε κάποιον να το διαχειριστεί, όταν χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση, αλλά τη χρέωσε κι έτσι της το πήραν, γιατί δεν είχε χρήματα να το αποπληρώσει. Χρωστάει λεφτά και είναι σε άθλια κατάσταση», είπε αρχικά ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος είπε στη συνέχεια: «Και επιπλέον έχει σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια της, βλέπει 2/10, και τα ισχία της. Προσπαθώ να της βγάλω αναπηρική σύνταξη, γιατί είναι χάλια. Της έβγαλα πρώτα τιμητική σύνταξη, πράγμα καθόλου εύκολο, αλλά έτρεξα! Γιατί θέλω τουλάχιστον ο άνθρωπος να “φεύγει” όρθιος. Επειδή έκανα καριέρα μαζί της, αισθάνομαι ότι πρέπει να τη βοηθήσω. Εάν δεν ήταν η Νάντια, δεν ξέρω αν η καριέρα μου θα ήταν έτσι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠ ΟΥΛΟΣ ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣ ΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΟΥ ΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΌΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟ , ΠΟΛΙ

  2. Αυτές τις τιμητικες συντάξεις δεν τις κατάλαβα σε ανθρώπους που από τα χέρια τους πέρασαν πολλά λεφτά. Ο συγχωρεμένος ο Κόκοτας έπαιρνε περί τα 800€ τιμητική σύνταξη, όταν στα γεροντάκια του μεροκαματου παίρνουν 500€.

Leave a Response