Συγκλονίζει η Ρ.Διαλυνά: «Έβλεπα τις πόρτες και νόμιζα πως θα μπει ο σύζυγός μου»

Κοινοποίηση:
1

Σε καινούριο σπίτι αποφάσισε να μετακομίσει η Ρίκα Διαλυνά, αμέσως μετά το τέλος της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ηθοποιός πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι της στα νότια προάστια, τρία χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, Νίκου Χρυσικόπουλου. «Μια ζωή ζούσα με τον άντρα μου στα νότια προάστια. Μετά το χαμό του δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι χωρίς εκείνον. Όλα μου θύμιζαν τον αγαπημένο μου σύζυγο. Αποφάσισα, λοιπόν, ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις. Όλα τα μεγάλα, όλα τα υπέροχα τα έζησα μαζί του», ανέφερε αρχικά.

Όπως πρόσθεσε: «Τώρα, θέλω να ζήσω πιο εύκολα τη ζωή μου. Επειδή έχω κι άλλα δύο σπίτια, ένα στο Πόρτο Ύδρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης, σκέφτηκα πως καλύτερα να έχω μικρά σπίτια σε δύο μέρη, παρά ένα μεγάλο σπίτι και να ζω μόνη με τις αναμνήσεις μου. Πήρα μόνο τις φωτογραφίες μου και τις αναμνήσεις μου από όσα έζησα εκεί. Τα υπόλοιπα πράγματα του σπιτιού τα μοίρασα στα άλλα δύο σπίτια μου, καθώς και σε ανθρώπους που αγαπώ».

Η Ρίκα Διαλυνά εξήγησε, ακόμα, πως: «Μου ήταν δύσκολο να ζήσω στο σπίτι αυτό, όπου τα πάντα μου θύμιζαν τον άντρα μου. Έβλεπα τις πόρτες και νόμιζα πως θα μπει εκείνος. Άκουγα θόρυβο και πίστευα πως θα τον δω μπροστά μου. Ζούσε σε αυτό το σπίτι και καθημερινά ζούσα δύο φορές και την απώλειά του. Πλέον, έχω αποφασίσει να μη ζω μόνιμα μόνο σε έναν τόπο, αλλά παντού. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τρία αυτά χρόνια που “έφυγε” κι οφείλω στον εαυτό μου να το ξεπεράσω».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Leave a Response