Συγκλονίζει η Γερόντισσα Λαμπρινή: Χαθήκαμε αν!!…

Κοινοποίηση:
1

Λόγια που είπε πριν από 30 χρόνια και σήμερα επαληθεύονται…

– «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ‘ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»!(Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι).

– Τυχεροί όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε… Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα! Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα! Η γιαγιά μου είπε:

– Όταν κάποιος δεν έχει πού να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει; Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:

– Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!

Είπε επίσης, το 1990:

– Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται. Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον Βόλο.

– Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια! Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια… (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για (υπερ) κάρτα-ταυτότητα)…

«Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης»

…Όταν τα παιδιά έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις προσευχόμουν συνέχεια για αυτά. Τότε παρουσιάστηκε ο Κύριος μπροστά μου στενοχωρημένος, γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν προσευχή. Μου είπε ο Κύριος:

– Δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους, έστω λίγη προσευχή σε Μένα γιατί δεν κάνουν; Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά γιαΜένα τίποτα! Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα! Έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους! Μέχρι να μιλάει και να βλέπει ο γονιός το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης! Αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι μου! Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Δεν σας τιμά αυτή η δρακουλινα και ο βρυκόλακας της Μόρφου, πετάξτε τους!
  Γίνετε Έλληνες και ενηλικιωθείτε επιτέλους!

  1. εσυ θεωρεισε ΕΛΛΗΝΑΣ ντεμεκ ΟΠΩΣ ΣΥΧΝΑ γραφεις
   ΜΟΥΛΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ

 2. Πραγματικός άγιος είναι αυτός που κάνει δύο δουλειές πάει στην άλλη άκρη του κόσμου βλέπει γυναίκα και παιδί μια στους τόσους μήνες και αυτό για ελάχιστο καιρό και τους θρέφει και στερειτε χίλια δυο και υπομένει τα πάντα μιλάει μαζί τους όταν του το επιτρέπουν οι συνθήκες και δεν ξέρει αν μια μέρα καταφέρει να γυρίσει…και πολα άλλα μένω οι ριψασπιδιδες έτρεξαν και κρύφτηκαν στα μοναστήρια οι πραγματικοί άγιοι ήμαστε όλοι εμείς που ζούμε κάθε μέρα έξω σε αυτές τις συνθήκες πληρώνεις λογαριασμούς και τρέχεις σαν τον παλαβό να ικανοποιήσεις τους πάντες και να προλάβεις τα πάντα σε ελάχιστο διάστημα

 3. Φατε αερα και εγώ θα ψηνω μπριζόλες και οι υπόλοιποι ήλιο που έλεγε ο χρανιωτης στον σπαλιαρα ο θεος θα θρέψει τα άδεια σας στομάχια σε αγίους που δεν ξέρετε αν υπήρξαν να πιστεύετε και όχι στον άνθρωπο που είναι δίπλα σας και πολλοί από σας που το παίζετε και χριστιανοί δεν δίνετε του Άγγελου σας νερό αν βλέπατε τον Χριστό ρακένδυτο θα τον στέλνατε από εκεί που ήρθε γι’αυτό αρκετά με την υποκρισία

 4. Γέροντες και γεροντισσες που ζουν σε μοναστήρια δεν κάνουν παιδιά και παπαγαλιζουν ψευτο-προφητειες!!! Χανόμαστε ξυπνάτε ρε σε 100 χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα.Και εμείς περιμένουμε από μια γιαγιά που τα έχει χαμένα να μας πει για το μέλλον της χώρας μας.Οι Τούρκοι είναι 80 εκατομμύρια με νέο πληθυσμο και όλο αυξάνονται.Και είμαστε με το ζόρι 10 εκατομμύρια μαζί φυσικά με τους Ελληνοποιημενους Αλβανούς Ρωσοποντιους κτλ.

  1. Ψέματα ορθά τα λέτε κύριε….έχουν και οι ροσωποντιοι δικαιώματα και όλοι άλλοι υπάνθρωποι ειδικά Αλβανοί και ροσοποντιοι

 5. …… εντελώς ξεμωραμένη….να την ακολουθούν…αλλοι χίλιοι δυό…

 6. ζει σε σπηλιά δεν ξέρει τι λέει, αυτά που της λένε τα μεταφέρει.
  Πάψτε να πιστεύετε παπάδες.

  1. Πίστεψε στο ΔΝΤ εσύ και τους εταίρους που θα σε σώσουν και θα σου φέρουν ανάπτυξη.
   Ζήσε έξω με το covid pass για να πηγαίνεις να παίρνεις συνθετικά φασόλια να βγάζεις πιο πρίμες κλανιές.

   1. Γιατι εσυ τι θα κανεις θα αρματωθεις και θα παρεις τα βουνα ζωντας με βρυα και λειχηνες? Χαχαχαχαχααχαχαχαχαα επαναστατη μου εσυ!!!

Comments are closed.