Συγκλονίζει διάσημος ηθοποιός: «Ξεχύθηκα στους δρόμους για να σκοτώσω έναν μαύρο μπ@στ@ρδο που βίασε φίλη μου» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
---erotimatiko-andras

Θύελλα ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του ηθοποιού Λίαμ Νίσον, μετά τις αποκαλύψεις του για την αντίδρασή του, όταν έμαθε ότι έπεσε θύμα βιασμού ένα αγαπημένο του πρόσωπο.

liam_nison

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Independent για την προώθηση της νέας του ταινίας «Cold Pursuit» ο 66χρονος ηθοποιός περιέγραψε πώς ξεχύθηκε στους δρόμους ψάχνοντας έναν «μαύρο μπάσταρδο» για να τον σκοτώσει παίρνοντας εκδίκηση.

«’Ηταν κάτι το αυθόρμητο, ο Θεός σε συγχωρεί, όταν πρόκειται για μέλος της οικογένειάς σου που έχει πληγεί υπό εγκληματικές συνθήκες», τόνισε ο ηθοποιός. Όπως εξήγησε, όταν επέστρεψε από υπερατλαντικό ταξίδι πριν από μερικά χρόνια του είπαν ότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο έπεσε θύμα βιασμού.

«Χειρίστηκε την κατάσταση με τον πιο εξαιρετικό τρόπο. Όμως η δική μου αυθόρμητη αντίδραση ήταν όταν ρώτησα αν ήξερε ποιος το έκανε. Μου απάντησε: Όχι. Τι χρώματος ήταν; Και μου είπε ήταν ένας μαύρος», συνέχισε ο Νίσον.

«Σηκώθηκα και βγήκα στους δρόμους με ένα ρόπαλο, ελπίζοντας ότι θα πλησιάσει κάποιος -ντρέπομαι που το λέω- και το έκανα αυτό για σχεδόν μία εβδομάδα, με την ελπίδα ότι ο “μαύρος μπάσταρδος” θα βγει από καμία pub και μού την πει, ξέρετε; Ε, θα τον σκότωνα», σημείωσε.

«Μου πήρε μία με μιάμιση εβδομάδα για να το ξεπεράσω. Μου έλεγαν “πού πηγαίνεις;” και τους έλεγα “πάω μια βόλτα”», είπε ο Νίσον, ο οποίος πρόσθεσε ότι ήταν ένα απαίσιο χρονικό διάστημα, αλλά και ότι πήρε ένα χρήσιμο μάθημα από΄αυτήν την απαίσια αντίδρασή του. Ανέφερε ότι έχοντας μεγαλώσει στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη διάρκεια των Tαραχών του έδωσε μία ιδέα του αισθήματος της ανάγκης για εκδίκηση και του πόσο καταστροφικό θα μπορούσε να αποβεί.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γιατί όλοι οι εγκληματίες (ως επί τω πλείστον) είναι μαύροι? Εδώ στο μόνο επάγγελμα που διαπρέπουν είναι η πώληση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο, πορνεία. Το έχει το χρώμα τους?

Leave a Response