Συγκινεί ο… «Τούρκος» που βαπτίστηκε Χριστιανός! Έπιασε τον Σταυρό στον Κεράτιο Κόλπο: Αυτό το χώμα είναι συνυφασμένο με την χριστιανική πίστη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-40

Πολίτης της Τουρκίας βαπτίστηκε Χριστιανός για πρώτη φορά βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στον Κεράτιο Κόλπο, σε μία συγκινητική τελετή αγιασμού των υδάτων στο Φανάρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ανήμερα των Θεοφανείων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος», δηλώνει χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του OPEN, στέλνοντας τις ευχές του για Καλή Χρονιά.

Απαντώντας στην ερώτηση της ανταποκρίτριας του OPEN Μαρίας Ζαχαράκη για το πώς πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ο Βίκτωρ ξεκαθαρίζει ότι, «αυτή την πίστη την αισθάνθηκα πιο κοντά σε εμένα. Αποφάσισα να επιλέξω μια θρησκεία γιατί είναι μια θρησκεία, συμβατή με το χώμα αυτού του τόπου και γιατί αυτή η πίστη έχει μια πολύ βαθιά ριζωμένη ιστορία».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι Χριστιανοί ή κρυπτοχριστιανοί…Εύγε στον άνθρωπο που είδε το Φως το αληθινόν!!!! Ακόμα και να μην είστε φανατικοί Χριστιανοί ακούστε το ραδιοφωνο της εκκλησίας της Ελλάδας ή πηγενετε σε μια λειτουργία…Θα αγαλιάσει η ψυχή σας….

  2. Οι Τούρκοι τα χουν ζωσμένα τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους

Comments are closed.