Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού: “Γιατί αποκάλυψα τη μάχη μου με τον καρκίνο”

Κοινοποίηση:
Δώρα Χρυσικού

Μια γενναία αποκάλυψη για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο έκανε πρόσφατα η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας χθες τους λόγους που την οδήγησαν να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της. Η ηθοποιός της σειράς «Γη της Ελιάς» μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση.

«Ο πρώτος λόγος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής υπό την έννοια πως δεν έχω άλλη ιδιωτική εικόνα. Αν βγόυμε για καφέ δεν θα δεις έναν άλλο άνθρωπο από αυτός που βλέπεις εδώ. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη. Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, σε σχέση με την ισότητα σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και παλέυω για αυτό σε όλη μου την ζωή για να μην υπάρχει στίγμα σε συγκεκρικριμένες ομάδες. Πιστεύω ότι είναι ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Έτσι δεν θα μπορούσα να λέω “είμαι πολύ καλά” χωρίς να ισχύει» ανέφερε.

«Ήθελα να δώσω το μήνυμα ότι είμαι εδώ»
«Ίσως αν δεν έκανα την σειρά να μην το έλεγα γιατί εκείνη την στιγμή ίσως να ένιωθα ότι δεν υπάρχει λόγος να το πω. Παίζοντας όμως σε μια σειρά που βλέπεις καθημερινά, θα έβλεπε ο κόσμος ότι η εικόνα αυτού του ανθρώπου αλλάζει. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην το κάνω. Ο δεύτερος λόγος που το έκανα είναι γιατί το όφειλα ηθικά στους συνεργάτες μου. Και το όφειλα ηθικά γιατί διαγνώσθηκα με αυτό το πράγμα μετά ακριβώς από τον πιλότο. Είχαμε κάνει δύο επεισόδια» σημείωσε.

«Ο τρίτος λόγος που μίλησα δημόσια είναι γιατί θεωρώ ότι το δικό μου παράδειγμα, ως βίωμα και ένας άνθρωπος που πέρασε και περνάει αυτό τον Γολγοθά, ήθελα να δώσω το μήνυμα ότι είμαι εδώ, δουλεύω και θεώρησα ότι αυτό μπορεί να δώσει κουράγιο σε κάποιους ανθρώπους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response