Συγκίνησε ο μικρός Γιαννάκης με τις δηλώσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Κοινοποίηση:
rfjuhndrf

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο μικρός Γιαννάκης, γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, με τις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων»!

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί που φορούσε ανέφερε: «Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική».

Αναφορικά με την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό ο μικρός Γιαννάκης συμπλήρωσε: «Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα».

Μάλιστα, ο νεαρός φίλαθλος έκλεισε τις δηλώσεις του τραγουδώντας: «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο μικρός Γιαννάκης δεν έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει γεωγραφία και πληροφορική γιατί οι αίθουσες βρίσκονται στον δεύτερο όροφο… Το υπουργείο παιδείας ακούει ή μήπως περιμένει να φτιάξει ράμπα ο πρόεδρος Μαρινακής? Κατακάθια πολιτικοί! Δεν σέβεστε τίποτα!

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΛΘΛΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΕΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΗΛΙΑ. ΚΡΙΜΑ!

Comments are closed.