Στ. Χάντζος: “Γιατί το κρύβει ο Τσιόδρας; Ιταλοί κ΄Βρετανοί, βρήκαν το εμβόλιο. Ο Βενιζέλος το τσιπάκι να το βάλει… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios-xantzos-5lepto

Κάθε μέρα, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ο ιατρός Σταύρος Χάντζος, επιστημονικός συνεργάτης της εφημερίδος μας και του makeleio.gr, ο οποίος φοίτησε, αποφοίτησε και εργάστηκε ως εξειδικευμένος ερευνητής, σε γνωστό ιατρικό κέντρο της Βόρειας Ιταλίας- εκεί που σαρώνει ο θάνατος-θα μας ενημερώνει και θα μας πληροφορεί για όλα όσα συμβαίνουν στον Βεζούβιο του “θηρίου”.

Παράλληλα θα μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το χτικιό του κορωνοϊού. Την ύπουλη πνευμονία που σκοτώνει ακαριαία και τους δύο πνεύμονες, σύμφωνα με όσα τουλάχιστον γνωρίζουμε από επιδημιολόγους -λοιμωξιολόγους.

Το 5λεπτο που ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ | 13-04-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Να γνωρίζετε ΟΛΟΙ οτι σε κάποιους οπου απαντάτε στα σχόλια κάθε άρθρου σε οποιαδήποτε εφημεριδα είναι προγράμματα και δεν ειναι πραγματικοί άνθρωποι. Οπότε μην απορείτε οταν λένε αναισθησίες και αναρωτιέστε απο μεσα σας οτι χάθηκε η ανθρωπια η οτι ο κοσμος τρελλαθηκε. Παιζουν με το θυμικό σας. Δηλαδή το αδένα θυμο. Αυτα τα αυτοματοποιημενα σχόλια μπορουν να γινουν απο μια κεντρικη πηγη και να αναπαραγωνται αυτοματα απο ειδικα προγραμματα. Είναι bots και όταν κάποιο σημαντικό θεμα θελουν να ελεγχθει και να γίνει μειωση η αυξηση της αγανακτησης τα χρησιμοποιουν. Πχ Ο κορωναιος και η εγκατασταση 5G. Οταν κάποιος μιλάει γιαυτο θετικά εμφανιζονται 10..10000 bots με αυτοματοποιημενα η artificial inteligence μυνηματα και μειωνουν το άρθρο και τους πραγματικα αγανακτισμενους ακροατες και λένε σκοπίμως πράγματα η βριζουν. ΕΙναι ψεμματα, εισαι ηλιθιος κλπ για να φανει οτι η μεγαλη ομαδα πληθυσμου ειναι εναντιον η υπερ του θεματος και να προκαλέσουν στο μυαλό κάθε συμμετεχοντως μια μεταστροφή πνευματική…

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΧΑΝΤΖΟ.

  3. Για άλλη μια φορά οι κομμουνιστές μας έκαψαν. Έχουμε έναν κομμουνιστικό ιό που χτυπά τα μη κομμουνιστικά κράτη. Για να δυσφημίσουν μάλιστα τη δεξιά τον ονόμασαν κορωνοιό για να πηγαίνει το μυαλό του κοσμάκη στο Βασιλιά. Μια Τσέρνομπιλ, μια Sars, μια Covid19. Μας έχουν κάψει. Πέφτει πάντως τέτοια πείνα εκεί που τρώνε νυχτερίδες πιλάφι. Αυτά να βλέπει ο κόσμος που ψήφισε Τσίπρες.

  4. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να εμβολιαστούμε. Ειδικά οι ηλικιωμένοι πρώτα και οι γιατροί, νοσηλευτές. Έτσι μόνο θα αποκτήσουμε ανοσία. Θυμάμαι ένα εμβόλιο τούρμπο που κάναμε στο στρατό και είχε πολύ πράμα μέσα. Οτι και νερό να έπινες δεν αρρώσταινες με καμία Παναγία.

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ YOUTUBE NA ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ

  5. Στεφανε οφειλω να ομολογεισω οτι η εκπομπη που κανεις με τον Ελληνα γιατρο ειναι πληρως διαφωτιστικη
    Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας…Δεν θελω να σκεφτομαι αυτο που σκεφτομαι, για το τι συμβαινει στην Ελλαδα και τι ακριβως θελουν να πετυχουν.
    ΕΜΒΟΛΙA ΑΠ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΩΡΑ

  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ????ΜΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ Ο ΜR TSIORDAS ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΜΕΡΗΚΑΝΙΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ…………..ΗΔΟΜΕΝ ……ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΠΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ………………………….ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΕΣ ΠΑΝΔΟΙΜΙΕΣ ΠΟΣΕΣ ΓΡΥΠΕΣ ΙΟΥΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΣΤΙΝ ΚΑΡΕΚΛΑ………

Comments are closed.