Στ. Παρλιάρος: «Μου παραγγέλνανε τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πάνω – Θα τις πήγαιναν στα μπουζούκια»

Κοινοποίηση:
parliaros

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την εποχή που άνοιξε το πρώτο του μαγαζί και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε, αλλά και τα… αιτήματα για τούρτες του ΠΑΣΟΚ.

Τα χρέη, όπως είπε ο κ.Παρλιάρος, ήταν κάτι που τον δυσκόλεψαν πολύ, γιατί «είναι πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί και οι γονείς σου να είναι Κωνσταντινούπολη… δεν ήξερα τι θα πει φόρος, δεν ήξερα τι θα πει ΙΚΑ. Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία, έφτιαχνα τα γλυκά, αυτοκίνητο δεν είχα. Μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα, εκεί πήγαινα και τις παραγγελίες, μετά γύρναγα στο εργαστήριο. Μικρός ήθελα να βγω γιατί διασκέδαζα πάρα πολύ, κάθε μέρα. Μιλάμε για την εποχή ΠΑΣΟΚ»!

Σε αυτή την αναφορά του, περί ΠΑΣΟΚ, είχε να προσθέσει ότι τη δεκαετία του ’80 έφτιαξε άπειρες τούρτες με τον πράσινο ήλιο:

«Εγώ ξεκίνησα το 1982, όταν άρχισε και το ΠΑΣΟΚ, ήταν οι χρυσές εποχές. Θυμάμαι ότι ερχόντουσαν και μου παραγγέλνανε τούρτες ΠΑΣΟΚ, 50, 100, τούρτες που θα πήγαιναν στα μπουζούκια, ή δεν ξέρω που αλλού, με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ πάνω. Άπειρες τούρτες»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Και όλοι αυτοί ή τα παιδιά τους,από το σύνθημα,”Θάνατος στην Δεξιά”, τώρα αγκαλίτσες,φιλάκια και δουλίτσες με το Μητσοτακεικο. Τελικά έφεραν τον Μαύρο Ήλιο στην Ελλάδα,αυτόν που δεν μπόρεσαν να επιβάλλουν,ούτε οι Γερμανοί στο Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.

  2. ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΕ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ. ΑΡΧΙΓΛΥΦΤΑΡΕ

Leave a Response