Στ. Ντούσκος προς τη μητέρα του: «Μάνα, κάνε παστίτσιο, έρχομαι τη Δευτέρα!» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
stefanos-douskos-xriso

Μια καταπληκτική συνομιλία είχαν στον αέρα του Focus FM 103.6 ο χρυσός Ολυμπιονίκης του απλού σκιφ στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες, Στέφανος Ντούσκος, και η μητέρα του.

«Τραγουδούσα τον Εθνικό Ύμνο. Μακάρι όλοι οι Έλληνες να ήταν εδώ!» είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Ντούσκος δηλώνοντας «πολύ συγκινημένος» για την τεράστια επιτυχία του. Ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν τονίζοντας ότι «χωρίς αυτούς δεν θα είχα φθάσει εδώ». «Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε εμένα», σημείωσε.

«Θα φέρω το μετάλλιο στο σπίτι, να το δει η μητέρα μου» δήλωσε, εκφράζοντας την επιθυμία του να φάει παστίτσιο από τα χέρια της μητέρας του όταν επιστρέψει την προσεχή Δευτέρα στα Γιάννενα. «Έχω να δω την οικογένειά μου από τα Χριστούγεννα», υπογράμμισε.

Από την πλευρά της, η μητέρα του δήλωσε «μας έκανε ευτυχισμένους, είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν, έκανε τεράστιο αγώνα, έχει περάσει πολλά».

«Ήταν καταπληκτικό αυτό που ζήσαμε. Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που ξεκίνησαν από την αποστολή και ο πρώτος που πήρε το μετάλλιο, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα», σημείωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτή την Ελλάδα προσπαθούν να καταστρέψουν από τα θεμέλια οι Τσιπροκουλέοι και η ΝΤΠ!!!!!
    Γι αυτή την Ελλάδα πρέπει να φωνάζουμε 3 φορές ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

Leave a Response