Στρινγκ- ας με δανεική περούκα! Αρνήθηκε να τον συνοδεύσει έστω και ένας βουλευτής του! Ξεροκατάπινε και κοίταγε το πάτωμα ιδρωμένος ο Στίγκας σε νέα 3ωρη κατάθεση που έδωσε σήμερα στην εισαγγελέα του Α.Π. Γεωργία Αδειλήνη για όσα είπε και ξε-είπε ο κυρ Βασίλης των «Σπαρτιατών» περί Greek Mafia μέσα στο κόμμα του και Δον Κορλεόνε που ελέγχει τους βουλευτές!

Κοινοποίηση:
stigkas_0

Σε νέα κατάθεση του ύστερα από την διακοπή που ο ίδιος είχε ζητήσει από την προγενέστερη κατάθεση, προχώρησε σήμερα ο Στίγκας στον Άρειο Πάγο ενώπιον της Εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου Γεωργίας Αδειλίνη για τις καταγγελίες που είχε κάνει περί “greek mafia” και Δον Κορλεόνε και προκάλεσαν την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Για μια ακόμα φορά ο Στίγκας δεν συνοδευόταν από κανέναν βουλευτή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στίγκας σε δηλώσεις του είχε επίσης υποστηρίξει πως βουλευτές του κόμματος επισκέπτονταν τον καταδικασμένο για συμμέτοχη σε εγκληματική οργάνωση Ηλία Κασιδιάρη στις φυλακές Δομοκού και έπαιρναν γραμμή. Κάτι βέβαια που αναίρεσε μετά την πρώτη κατάθεσή του στις Σεπτεμβρίου 2023 στην κυρία Αδειλίνη, που διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “εγώ δεν είχα κάνει δήλωση ότι πηγαίνουν στο Δομοκό”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η κυρία Αδειλίνη, θα καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί από τον Στίγκα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο Στίγκας ζήτησε να διευκρινίσει κάποιες απαντήσεις που είχε δώσει στην προγενέστερη κατάθεση του με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να του υπενθυμίζει: «… Η κατάθεση κρίνεται επί των νυν και των προηγουμένων λεχθέντων». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Στίγκας προσπαθούσε με απαντήσεις γενικόλογες να ξεγλιστρήσει από συγκεκριμένες ερωτήσεις της ανώτατης εισαγγελέως που όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να ψάξει την υπόθεση αυτή… όσο δεν πάει άλλο.

edolio5 team

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑΣΕ ΣΤΙΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΣΤΟΙΝΓΚΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΙΝΑ ΤΗ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΕΙΣΑΙ

  2. Σφήγκα,είσαι τελειωμένος,όλα για τα λεφτά,λαμόγιο

  3. Ουδεις χειροτερος εχθρος του αχαριστου ευεργετηθεντος! Λιακου ξηγα του λαμογιου με ολο το σεβασμο των 250.000 ψηφων! Ξεκαθαρισε του οτι το ονομα Σπαρτιατες ειναι πολυ βαρυ για λινατσες!

Comments are closed.