Στο φως η θαμμένη δικογραφία-ντοκουμέντο του 1984 για αποπλάνηση 14χρονου αγοριού από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Λεπτομέρειες σοκ!

Κοινοποίηση:
λιγναδης ωραια κοντινη

Η θαμμένη δικογραφία με όλες τις λεπτομέρειες της πρώτης καταγεγραμμένης περίπτωσης που απασχόλησε τη Δικαιοσύνη και τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από 37 χρόνια, το 1984, έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εφημερίδα «Μπαμ στο ρεπορτάζ».


Όπως γράφει ο Στάθης Μπαλτάς, στις 3 Οκτωβρίου 1984 ένας δεκατετράχρονος μαθητής (ο Δ.Π.) πηγαίνει, τρέχοντας, σπίτι του και καταγγέλλει στην μητέρα του ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά ένας μεγαλύτερος άντρας, ηλικίας 20 ετών. Λίγη ώρα αργότερα μάνα και γιος βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα στρεφόμενοι, μέσω έγκλισης, κατά ενός εικοσάχρονου φοιτητή φιλολογίας, σπουδαστή της δραματικής σχολής του εθνικού θεάτρου. Λίγη ώρα αργότερα ο φερόμενος ως θύτης συλλαμβάνεται. Πρόκειται για το Δημήτρη Λιγνάδη! Τρία χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου 1987 υπόθεση φτάνει στο ακροατήριο.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αφού το σπίτι που πήγε το παιδί ήταν του πατέρα του άρα ο πατέρας του πληροφορήθηκε για τη δράση του γιου του. Με τα ψέματά του ίσως να τον τύφλωσε. Το θέμα είναι ο Λιγνάδης γιατί πήρε αυτό το δρόμο. Είναι βιασμένο παιδί; Από ποιον, πότε; Ισχύει ότι εκδικήθηκε για τον βιασμό και τον θάνατο του αδερφού του; Αν ήθελε να εκδικηθεί έπρεπε να σκοτώσει τους δολοφόνους του, όχι να γίνει όμοιός τους. Σίγουρα γνωρίζει ο αδερφός του!

Leave a Response