Στο πόδι ο Πύργος: Ξέσπασμα από τους κάτοικους για τον Θύμιο – Αγνοούμενος εδώ και 15 μέρες – Εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του

Κοινοποίηση:
thimios

Ξεσπούν οι κάτοικοι του Πύργου Ηλίας για τις ομάδες ατόμων που βασάνισαν τον Θύμιο και τον οδήγησαν να εξαφανιστεί από προσώπου γης φοβούμενος για τη ζωή του.

Όπως λένε στην εκπομπή «LIVE NEWS», τα 11 άτομα που συνέλαβε η αστυνομία για το bullying στον 40χρονο που έχει δυσπλασία στο πρόσωπό του, είναι γνωστοί στην περιοχή, αφού παρενοχλούν συστηματικά και άλλους κατοίκους.

«Απειλούν κόσμο, άμα τους πει κανένας κάτι μετά μαζεύονται όλοι απ’ έξω και αρχίζουν χτυπάνε πόρτες, σπάνε τζάμια. Δεν είναι παιδάκια, που παρεκτράπηκαν λίγο, είναι οργανωμένοι», λένε κάτοικοι της περιοχής.
Η δράση τους είναι γνωστή εδώ και αρκετούς μήνες αφού εκτός από τα θύματα που στοχεύουν, προκαλούν και βανδαλισμούς και καταστροφές σε όλη την πόλη.

«Είναι οργανωμένοι, είναι 11 άτομα, είναι χαρτογραφημένοι από τον κόσμο, είναι ή 10 ή 11 άτομα, είναι συγκεκριμένοι, από πριν τα Χριστούγεννα τρομοκρατούν όλη την πόλη, έχουν κάτι κροτίδες, είναι σαν χειροβομβίδες, 1 η ώρα τη νύχτα, στις 2, στις 3».

«Αυτοί οι ίδιοι βγάζουνε τα βιντεάκια, ζόριζαν τους ανθρώπους, τους ζορίζουν και όταν βγαίνουν από την πόρτα και κάνουν κίνηση να τους πούνε φύγετε από εδώ έστω αυτό, το τραβάνε βίντεο, ότι τους απείλησε».

Πύργος: Αγνοείται για 15η μέρα – Ερωτηματικά για την στάση της ΕΛ.ΑΣ

Στενεύουν τα χρονικά όρια για τον 40χρονο, που είναι εξαφανισμένος πάνω από 15 ημέρες και πλέον εκφράζονται φόβοι για το αν βρίσκεται εν ζωή.
Έπρεπε να εξαφανιστεί ο 40χρονος, απελπισμένος από τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια των 11 ατόμων, με τους δράστες μάλιστα να τον καταγραφούν σε βίντεο και να τον διαπομπεύουν στο διαδίκτυο, για να ενεργήσει η αστυνομία, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν αδράνεια και ολιγωρία των Αρχών.

Έξοδα πολιτικής αγωγής είναι διατεθειμένη να αναλάβει η «Γραμμή Ζωής» προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι βασάνισαν και διαπόμπευσαν τον Θύμιο.
Ο δήμαρχος του Πύργου Ηλείας παραμένει αισιόδοξος ότι ο 40χρονος θα βρεθεί και ο δήμος είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα νοσηλείας του για την αποκατάσταση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι έρευνες των ομάδων διάσωσης για την ανεύρεση του Θύμιου, που η ιστορία του έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο, γίνονται στη Ζαχάρω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. δε θα το πω bullying λες και δεν έχουμε λέξεις στα ελληνικά
  θα πω ότι αυτό όπως κι η πρόσφατη αυτοκτονία του 14χρονου
  είναι ένα φρικτό και απάνθρωπο δείγμα της υπαρξης ανθρώπων
  που εκφοβίζουν, χλευάζουν και κακοποιούν συνανθρώπους τους,
  βγάζοντας μια αποκτήνωση που δε θα έπρεπε καν να υπάρχει μέσα τους.
  Το φαινόμενο εντείνεται στις μέρες μας, όπως και τα φονικά
  Εύχομαι ο άνθρωπος να βρεθεί και να είναι καλά…

Comments are closed.