Στο πόδι η Αστυνομία στον Κορυδαλλό για την εξαφάνιση 14χρονης

Κοινοποίηση:
Χαμόγελο του Παιδιού

Ένα 14χρονο κορίτσι, εξαφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα από την περιοχή του Κορυδαλλού με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τον εντοπισμό της.

Η Ιωάννα-Αικατερίνη Π.,14 ετών εξαφανίστηκε στις 18/10/2021 και ώρα 19:00, από την περιοχή του Κορυδαλλού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 19/10/2021 για την εξαφάνιση της Ιωάννας-Αικατερίνης Π., 14 ετών και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ιωάννα- Αικατερίνη Π., έχει ύψος 1.59 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι κολάν, σκούρα μπλε ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια με χρυσά γράμματα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Η φωτογραφία και τα στοιχεία της ανήλικης που δημοσίευσε το Χαμόγελο του Παιδιού:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: