Στο… πλευρό του Κ.Τζούμα ο Νίκος Ζερβός: «Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω»

Κοινοποίηση:
fc2c79e8ecc1969758128b7a40a35c9d

Ο Νίκος Ζερβός, στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Τζούμα, μίλησε σε εκπομπή για τις δηλώσεις του ηθοποιού που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τονίζοντας πως είναι άψογος συνεργάτης και πως πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ.

«Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες; Είναι γελοίο, δεν στέκεται… Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια κι από το ραδιόφωνο και τις ταινίες. Είπε κάτι αρκετά ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες» είπε αρχικά ο Νίκος Ζερβός.

Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα… Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας εννοούσε πως είναι δικαιολογημένο να σκοτώνουμε μια γυναίκα γιατί μας πρήζει. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά, επειδή είναι politically correct; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη λέμε αυτά που σκεφτόμαστε» κατέληξε ο Νίκος Ζερβός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΕΥΤΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ Ο ΑΝΔΡΙΖΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΙΝΑ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΥΒΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΣΕΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ

  2. Πηδιουνται σαν τα ποντικια,ειδικα οι παντρεμενες,…..Και αμα τους γυρισει απο καποιο στραβοπηδημα ,το θυμουνται μετα απο 30 χρονια,και το λενε “κακοποιηση”….
    ….ΕΛΕΟΣ!!!!

  3. Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι π@@στ@δες με την φόρα που έχει πάρει η γυναικοκρατία

Leave a Response