Στο πάνθεον ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Ξεπέρασε τον Nτούσαν Ίβκοβιτς σε νίκες στην κανονική περίοδο της Basket League στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Κοινοποίηση:
Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα συνιστά ένα σύνολο το οποίο διψάει συνεχώς για νέες επιτυχίες βρίσκει συνεχώς κίνητρα και το κυριότερο λατρεύει να παίζει για την κατάρριψη σημαντικών ρεκόρ γράφοντας ιστορία!

Παίζει για τίτλους, νίκες. Για να δίνει χαρά στον κόσμο του. Αλλά καθώς παίζει ωραίο μπάσκετ, τα ρεκόρ… έρχονται μόνα τους.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών ήταν ιδιαίτερη για τον αρχιτέκτονα των επιτυχιών, Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο λόγος, που είδε το όνομά του να φιγουράρει μέσα στις ολόχρυσες σελίδες δόξας της ομάδας!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών με 93-63 έγραψε ιστορία ως ο προπονητής του Ολυμπιακού με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου στα χρόνια της Stoiximan Basket League. Θα φτάσει τις 113 και θα ξεπεράσει τον αείμνηστος Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Τα στατιστικά και οι αριθμοί οδηγούν με ασφάλεια στο συμπέρασμα ότι ο «σκακιστής» (όπως αρέσκεται να τον αποκαλεί ο κόσμος της ομάδας), είναι ο κορυφαίος τεχνικός που εργάστηκε στο Λιμάνι. Υπάρχουν όμως και αυτοί που έχουν ως μοναδικό κριτήριο τις διακρίσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: