Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Ζαγοράκη, Ιωάννα Λίλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
c96e7d9b0ce36904986e2394d12e55ef-900x580

Ένα πρόβλημα με την υγεία της αντιμετώπισε η Ιωάννα Λίλη που την οδήγησε στο χειρουργείο. Mέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κοινοποίησε δύο στιγμιότυπα από τον θάλαμο νοσηλείας της, και γνωστοποίησε στους followers της ότι δε ήταν κάτι ανησυχητικό.

«Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές, για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!», εξήγησε η Ιωάννα Λίλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φίλοι μου Καλημέρα-Τίποτα ανησυχητικό χάρη στους Εξαιρετικούς γιατρούς Δημητρακά Κωνσταντίνο και Παπαιωάννου Πρόδρομο (@drkdim & @dr.pro.papa ) και το άριστα εξειδικευμένο προσωπικό-νοσηλευτές,για μια επέμβαση που έπρεπε να γίνει και την ανέβαλλα συνεχώς!! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! #hellofriends #wishu #greatthursday #withamazing #doctors @drkdim @dr.pro.papa #nothing #worrying #everythingitsok #thankstothese #twodoctors @diavalkaniko_ae #timetorestnow #manykisses for the Doctors for me now ❤️❤️❤️❤️for my family and of course for -you-with all my love!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. axaxaxaxa έκοψε το κότσι στο πόδι η Λιλικα….δεν θα της χωρούσαν τα 40ποντα γοβάκια….βρε τι πάθαμε….ουιιιιιι

  2. ΖΑΓΟΡΑΚΗ …ΠΟΙΑ ΠΗΡΕΣ ΡΕ ΘΗΡΙΟ?

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ…

    οχι ρε…δεν

  3. Τόσοι πιά ενδιαφερόντουσταν για την υγεία της εν λόγω…σιλικονούχας(!) που έσπευσε να τους ευχαριστήσει για το ενδιαφέρον τους…ακόμα κι’ από το κρεβάττι του νοσοκομείου????

  4. Για πλαστική μπήκε. Ο γιατρός που γράφει στο ποστ της είναι πλαστικός χειρούργος.

  5. Γλύφε γλύφε τους γιατρούς μούλικο με τα duck lips. Άραγε και τα κάτω τα έχεις τρομπάρει;

Leave a Response