Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου – Τα προβλήματα που πέρασε με τις έξι εγκυμοσύνες της(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Ολυμπία Χοψονίδου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Ολυμπία Χοψονίδου και μοιράστηκε το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.
Το μοντέλο και μητέρα 6 παιδιών, μπορεί να μην ανέφερε το λόγο νοσηλείας της, ωστόσο καθησύχασε τους followers της πως όλα είναι καλά.

 

νοσοκομείο Ολυμπία Χοψονίδου

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ολυμπία Χοψονίδου μετά από 6 εγκυμοσύνες
Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει αποκαλύψει πως μετά από 6 εγκυμοσύνες, της έχουν πέσει μαλλιά, ενώ παλεύει με τα δόντια της. Μάλιστα, μετά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», είχε εξομολογηθεί, η Ολυμπία Χοψονίδου.
Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει αποβάλει δυο φορές
Η ίδια το βράδυ της περασμένης Τρίτης θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων να αποκαλύψει μερικά πράγματα από την ζωή της. Μια από τις ερωτήσεις αυτές αφορούσε τις αποβολές και άμα τυχόν είχε έρθει αντιμέτωπη με το δυσάρεστο αυτό γεγονός μέχρι τώρα στην ζωή της,

Η ίδια αποκάλυψε λοιπόν ότι έχει αποβάλλει δύο φορές αλλά δεν την εμπόδισε από το να σταθεί δυνατή και να δημιουργήσει την οικογένεια της! Στο ίδιο Q&A η Ολυμπία αποκάλυψε και μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τις έξι γέννες της!

Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψη για αποβολές

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Γυναικάρα.. για σπίτι! Αν δεν υπήρχαν τέτοιες γυναίκες, η Ελλάδα θα’ταν μέχρι τη Κόρινθο!

  2. Φτου σου κοπελαρα μου πολυ καρπερη αλλα και ο αλλος χαχα στο υψος του ευγε και περαστικα

  3. Φτου σου κοπελαρα μου πολη καρπερη αλλα και ο αλλος χαχα στο υφος του ευγε και περαστικα

  4. Αυτές οι γυναίκες αξίζουν τα πάντα!Να χαίρεται τα παιδάκια της και περαστικά της!

  5. Δεν είμαι ειδικός αλλά τα παλιά χρόνια οι γυναίκες έκαναν πολλά παιδιά αλλά δεν κοίταζαν μετά τις γέννες να χάσουν κιλά και να γίνουν πετσί και κόκκαλο. Πως να μην αντιμετωπίζει προβλήματα όταν κοιτάει τη σιλουέτα και κάνει αυστηρή δίαιτα για να ανεβάσει φωτογραφίες ότι έγινε πάλι μοντελάκι. Και δεν το λέω για τη συγκεκριμένη αλλά για όλες αυτές της τάχα μου γνωστές. Βέβαια αυτή θα έπρεπε να είναι ακόμη πιο προσεχτική μετά από τόσες εγκυμοσύνες.

  6. Περαστικά να είναι καλά η κοπέλα ,από τις λίγες αξιόλογες γυναίκες του χώρου και γενικώς που έχει σωστές απόψεις κ έκανε μια πολυμελή οικογένεια

Leave a Response