Στο νοσοκομείο εδώ και μία εβδομάδα ο Πελέ

Κοινοποίηση:
2677_gallery

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο εδώ και μία εβδομάδα παραμένει ο Πελέ χωρίς όμως να έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του


Η κατάσταση της υγείας του τα τελευταία χρόνια δεν είναι στην καλύτερη της κατάσταση και συχνά, πυκνά έχει νοσηλευτεί, ωστόσο αυτή τη φορά ο ίδιος είχε σπεύσει την περασμένη εβδομάδα να καθησυχάσει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του.

«Παιδιά μη ανησυχείτε, δεν λιποθύμησα και είμαι σε καλή κατάσταση. Πήγα στο νοσοκομείο για τις καθιερωμένες εξετάσεις τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω εξαιτίας της πανδημίας. Ενημερώστε τους ότι δεν θα παίξω την Κυριακή», έγραψε στο ποστάρισμα του πριν από 5 ημέρες θέλοντας δείξει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

 

Ωστόσο με τις μέρες να περνούν και τον «Βασιλιά» να παραμένει κλινήρης άρχισε ένας νέος γύρος φημών για την κατάσταση της υγείας του καθώς οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Από το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής, αλλά ίσως και στη διάρκεια της ημέρας εκδοθεί κάποιο δελτίο Τύπου.

Υπενθυμίζουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Πελέ έχοντας υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων στο ισχίο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, ενώ πέραν όλων των άλλων είχε πέσει και σε κατάθλιψη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response