Στο κρατητήριο γυναίκα επειδή πωλούσε… ελληνικές Σημαίες! – Ανενόχλητοι οι αλλοδαποί παράνομοι μικροπωλητές

Κοινοποίηση:
ezgif-3-390a72f6fc95

Η  είδηση που ακολουθεί μας συγκλονίζει εξαιτίας του συμβολισμού που εμπεριέχει:

Στα Γιάννενα η αστυνομία συνέλαβε μια ηλικιωμένη Ελληνίδα που πουλούσε ελληνικές σημαίες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν στα Γιάννενα μία γυναίκα επειδή πωλούσε ελληνικές σημαίες εν όψει 28ης Οκτωβρίου, χωρίς άδεια.  Η πλανόδια έμπορος κατηγορείται για παράνομη άσκηση υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητα, καθώς διέθετε προς πώληση 56 ελληνικές σημαίες – διαφόρων μεγεθών – χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

Στην Ελλάδα λοιπόν του 2021 οι αλλοδαποί μικροπωλητές μπορούν ανενόχλητοι να απλώνουν τα πανέρια τους πουλώντας ελεύθερα τα «μαϊμού» προϊόντα τους, καταλαμβάνοντας τις πιο πολυσύχναστες γωνιές των ελληνικών πόλεων, αλλά ο Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το ψωμί του πουλώντας δέκα σημαίες με το εθνικό σύμβολο ενόψει 28ης Οκτωβρίου.

Μάλιστα. Πρόκειται για μια ακόμη μαχαιριά στην εθνική συνείδηση. Ένα ακόμα βήμα προς την αποεθνικοποίηση. Και πάντοτε σε όλες τούτες τις φοβερές συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. τα θύματα είναι φτωχοί Έλληνες. Την προηγούμενη φορά ήταν ένας γέρος καστανάς που έκανε το έγκλημα να ανάψει την φουφού του χωρίς άδεια.

Κάποια άλλη φορά ήταν μια γιαγιάκα που έκανε την ανόσια πράξη να στηθεί μέσα στο κρύο σε μια γωνιά πουλώντας ματσάκια άνηθο.

Όλοι αυτοί οι φοβεροί εγκληματίες συμπωματικά είναι Έλληνες. Και την ίδια ώρα Ρομά  και μουσουλμάνοι μετανάστες αλωνίζουν ελεύθερα χωρίς να υπακούν σε κανένα μέτρο της πολιτείας.

Εμείς από την πλευρά μας δώσουμε συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. και ειδικά στην ηγεσία της που δίνει αυτές τις εντολές και μάλιστα ενόψει εθνικής επετείου.

Αλλά επειδή πολιτική είναι ουσιαστικά διαχείριση συμβόλων, το μήνυμα ελήφθη. Είμαστε πλέον ξένοι στον τόπο μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πέφτει μία βροχή και δεν ασχολείστε με τους παράνομους πακιστανούς που πουλάνε ομπρέλες. Και πιάσατε την ηλικιωμένη ελληνίδα για τις ελληνικές σημαίες. Αστυνομικοί, καταλάβετε ότι τις περισσότερες φορές είμαστε μαζί σας όπως τώρα με τον ρομά που σας εμβόλισε και θα σας σκότωνε και οι κατσαπλιάδες λένε ότι ήταν άοπλος! Μην παίζετε όμως το παιχνίδι των προδοτών. Κατεβάστε τα κράνη όπως στην ιταλία και ελάτε με τον λαό στο επόμενο συλλαλητήριο κατά του μπολιάσματος.

  2. Το μήνυμα που ελήφθει είναι ότι είναι αυτοί πλέον ξένοι στην χώρα μας και καλά θα κάνουν να φύγουν μόνοι τους ήσυχα, γιατί σύντομα θα φύγουν άγρια.

  3. Ελληνικές σημαίες στήν Ελλάδα δέν τό επιθυμούν τά αφεντικά τού γουρλομάτη από τήν λέσχη Μπίλτερμπέργκ.Ας βάλει ή γυναίκα από τά Γιάννενα μία κιπά στό κεφαλι καί δέν πρόκειται κανείς να τής ζητήσει άδεια όταν πουλάει σημαίες τού Ισραήλ.Ο δήμαρχος τών Ιωαννίνων θά χαρεί πολύ όταν δεί τίς σημαίες τής πατρίδας του.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response