Στο εδώλιο ιερέας επειδή λειτούργησε παρά τα περιοριστικά μέτρα

Κοινοποίηση:
ιερεας

Σε δίκη παραπέμπεται σήμερα ο ιερέας Αναστάσιος Γκοτσόπουλος για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας βρίσκονται από το πρωί υποστηρικτές του ιερέα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η κατηγορία που του έχει αποδοθεί είναι ότι στις 25 Μαρτίου 2020, ανήμερα της Εορτής του Ευαγγελισμού, και ενώ υπήρχε lockdown και περιοριστικά μέτρα λειτουργίας των εκκλησιών (χωρίς πιστούς και με κλειστές θύρες), εκείνος άνοιξε κανονικά τον Ιερό Ναό και λειτούργησε. Την στιγμή μάλιστα που ο γειτονικός Μητροπολιτικός Ναός παρέμενε κλειστός και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών τελούσε τη Θεία Λειτουργία… χωρίς πιστούς!

Για την ενέργειά του αυτή είχε κινηθεί ποινική διαδικασία και σήμερα προσήλθε για να δικαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αραγε ποτε θα ξυπνισουν τα μπεεεεεεε να δικασουν ολους αυτους που δικαζουν ετσι αδικα και κανεις με μιλαει ?????????

  2. ΆΞΙΟΣ. Και ανάξιοι οι θλιβεροί μητροπολίτες που είχαν περιορισμούς στις εκκλησίες ενώ η αμάλ περιόδευε κανονικά. Και στέλνουν οι ανάξιοι μητροπολίτες(που ο καθένας τους ζυγίζει 200 κιλά από το πολύ φαί), κατηγορούμενους τους ΑΞΙΟΥΣ ιερείς.

  3. Αρκετά με τις υπακοές στους ανθρώπους αρχι-παπάδες. Μόνον Ιησού Χριστό αναγνωρίζουμε.

  4. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΛΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΚΟΥΡ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ

  5. Αυτό είναι παράσημο γι’αυτόν. «Μακάριοί ἐστε ὅταν ὀνειδίσωσιν ὑμᾶς καί διώξωσι καί εἴπωσι πᾶν πονηρόν ῥῆμα καθ᾿ ὑμῶν ψευδόμενοι ἕνεκεν ἐμοῦ. χαίρετε καί ἀγαλλιᾶσθε, ὅτι ὁ μισθός ὑμῶν πολύς ἐν τοῖς οὐρανοῖς» (Ματθ. ε΄, 11-12)

Leave a Response