ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΣΕΠΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Κοινοποίηση:
371456-dikasterio

Ημερολόγιο – αντιεμβολιαστικό «μανιφέστο» για το 2022 είχε εκδώσει Ιερά Μονή του Πηλίου, που υπάγεται στο Αγιο Ορος και αποτελεί μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας και οι μοναχοί θα εξηγήσουν …επιστημονικά στη δικαστική αίθουσα όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για το πως οι άνθρωποι μέσα από τον εμβολιασμό μετατρέπονται σε ζόμπι.

Το ημερολόγιο τσέπης, που κυκλοφόρησε στους πιστούς περιλάμβανε κείμενο από τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Άνω Γατζέας στο Πήλιο, που τους απέτρεπε από το να εμβολιαστούν, διατυπώνοντας απόψεις με απαράδεκτο, αντιεπιστημονικό και τρομοκρατικό περιεχόμενο. Μιλούσε για εμβόλια που παράχθηκαν από ζωντανά έμβρυα και προειδοποιούσε για απρόβλεπτες βαριές παρενέργειες…

Εναντίον τους ασκήθηκε δίωξη και θα δικαστούν σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί άμεσα, ο ηγούμενος και 4 ακόμη ρασοφόροι για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης στον ηγούμενο της Μονής και τους τέσσερις μοναχούς και ο μόνος που απαλλάσσεται είναι ο ιδιώτης που ανέλαβε να εκδώσει το συγκεκριμένο ημερολόγιο.

«Σκέψου πριν εμβολιαστείς» ήταν ο τίτλος του κειμένου που φιλοξενήθηκε στις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες του ημερολογίου και στο οποίο περιλαμβάνονταν αποσπάσματα δηλώσεων που φέρονται να έκαναν, βιολόγος, καθηγητές και δικηγόρος. Επίσης γινόταν επίκληση μελετών και στοιχείων κατά του εμβολίου αγνώστου προελεύσεως.

Ο συντάκτης του παραληρηματικού κειμένου μιλούσε για ένα σχέδιο, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» με στόχο την επικράτηση του… Διαβόλου. «Η διαβόητη πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι», υποστηριζόταν στην εισαγωγή του κειμένου.

Ο συντάκτης επικαλούνταν δήθεν δηλώσεις μοριακού βιολόγου ότι για την παρασκευή των εμβολίων «γίνεται χρήση ανθρώπινου εμβρυικού ιστού. «Ο ίδιος ο κατασκευαστής εμβολίων της Moderna ομολογεί ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ζωντανά – εκτρωμένα έμβρυα, μωρά και παιδιά ακόμη, στη μελέτη και παραγωγή εμβολίων», υποστηρίζει παντελώς αντιεπιστημονικές απόψεις.

Το ημερολόγιο κατέληγε με επίθεση προς πολιτικούς και δημοσιογράφους που επιχειρούν πλύση εγκεφάλου, βάζοντας επίσης στο στόχαστρο τους εκκλησιαστικούς άρχοντες. «Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβόλιο», σημείωνε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Να βρουν το δίκιο τους…σώθηκαν…ποια δικαιοσύνη…

  2. Στέφανε, μάθε πότε είναι το Δικαστήριο να πάμε για συμπαράσταση στους άξιους Μοναχούς. Εμείς με όσα έλεγε ο Μονταγκνιέ με το βραβείο νόμπελ και οι εμβολιολάγνοι με τον …δωδώνης, την…παγώνη, τον …βασιλακόπουλο και …πλαστικό χειρούργο εξαδάκτυλο!

  3. Η εκκλησία πρόδωσε τον λαό και τον Θεό που μας θέλει ελεύθερους, δεν είναι η πρώτη φορά. Υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις

  4. Η εταιρεία Miriads Genetics INC et AL. στην αίτηση που έχει κάνει το 2013 στην Αμερικη για να της αναγνωριστει πατέντα εμβολίου mRNA με το οποίο θα σώσει το γυναικείο πληθισμό από καρκίνο της μήτρας και των ωοθηκών, παραδέχεται – ομολογεί στην αίτηση αυτή: 1) ότι το αρχικό mRNA όλων των εργαστηρίων παίρνεται από εκτρωμένο έμβρυο, 2) η διαδικασία αυτή έχει ως αποτέλεσμα τη μεταβολή του ανθρώπινου DNA. Απόφαση 12-398 από 15 Απριλίου 2013 του Ανώτατου Αμερικανού Δικαστηριου

  5. Οι δικτατορίες με προσωπεία «δημοκρατίας» κυνηγούν κάθε αντίθετη άποψη ακόμη κι αν είναι τεκμηριωμένη…

  6. Αντε ρε βλαμμενε που εχεις και αποψη.το διαβασες το αρθρο βλακα;;;;;αναφερει μεσα πως οι μοναχοι παρουσιασαν στοιχεια κατα των εμβολιων απο γιατρους του εξωτερικου.εσυ απλα θες να γραψεις την πονηρια σου κουτοπονηρε.

  7. Γιατί ψέματα λένε; Υπάρχουν πλέον αποδείξεις γι΄αυτά που γράφουν.

  8. ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ!
    ΑΞΙΟΙ!

  9. ΕΠου ακριβώς είναι το ποινικά κολάσιμο; Ο τίτλος του ημερολογίου,όπως γράφει το άρθρο, ήταν σκέψου πριν εμβολιαστείς.Δηλαδη σκέψου,ενημερώσου,ερεύνησε και από κει και πέρα κάνε ότι επιθυμείς.Αλλα αυτό θέλουν να ποινικοποιήσουν την ελεύθερη σκέψη και κρίση.Ευχομαι οι δικαστές να είναι πραγματικά ελεύθερα πνεύματα και να δικαιώσουν τους μοναχούς που δεν πίεσαν κανένα,αλλά προέβαλαν επιχειρηματα επιστημονων (συγγνώμη επιστήμονες δικαιούνται να λέγονται μόνο οι τηλεειδικοι και όχι οι εχοντες αντίθετη άποψη)και προέτρεψαν τους πιστούς απλά να σκεφτούν.Αυτο ήταν το έγκλημα τους!Κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία….

  10. Κουλη αντε μανα μου στο Αγιον Ορος μπας και σε θεραπευσει ο Κυριος ημων!
    Μη φοβασαι για το καλο της ψυχικης σου υγειας θαναι!
    Οι μοναχοι ναχουνε την ευλογια του Θεου!

    1. Evlogitos είσαι ωραίος αδερφέ, πάντα σε ό,τι γράφεις

  11. Όλοι κάνετε τον γιατρό τότε γιατί υπάρχουν οι γιατροί τότε να πάμε να βρούμε θαραπεια σε μονές σε παπάδες κ στα καταστήματα που πουλάνε τα παντα

    1. Και ένας απλός πολίτης, αλλά σωστά ενημερωμένος από τους επιστήμονες που τα έλεγαν, αλλά και από το νοσηρό παρασκήνιο που επίσης έβγαινε σιγά σιγά στη φόρα, καταλάβαινε απόλυτα το τί συνέβαινε με τα ”εμβόλια” αυτά της συμφοράς, τώρα όμως τί τα θες όλα αυτά αφού έχει αποδειχτεί απολύτως ότι τα σκευάσματα αυτά είναι για τα σκουπίδια αφού δεν προστατεύουν, ευνοούν τις μεταλλάξεις σαφώς, αλλά και το χειρότερο ότι είναι άκρως επικίνδυνα!!!!!!!!

    2. Σκέψου πριν μιλήσεις! Αρχή του σύγχρονου ανθρώπου. Γι αυτό πας κ σε διαφορετικούς γιατρούς όταν έχεις κάτι. Αν θεωρείς την Παγώνη και τον Βασιλακόπουλο επιστήμονες δικαίωμά σου. Όταν όμως ειρωνεύεσαι είναι δικαίωμά μου να φωνάξω: «πόσο μαλάκας είσαι!!!»

  12. Η προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων και μάλιστα επίσημη, επιτρέπεται ε; Και μάλιστα ενώ προσκρούει σε όλους τους κώδικες και δεοντολογίες της ιατρικής…

  13. Επίσημη θρησκεία τα έκαναν τα εμβόλια και η παραμικρή αμφισβήτηση τους διώκεται ποινικά.

  14. Δίκιο έχουν οι Μοναχοί αυτοί.
    Ο Χριστός ας τους ευλογεί !!!

  15. Μα αποδείχτηκε περίτρανα ότι είχαν απόλυτο δίκιο όσοι ήσαν εναντίον των εμβολίων και μάλιστα πολλοί ειδικοί επιστήμονες και ιατροί το έλεγαν από την αρχή, όπως ο αείμνηστος Γάλλος καθηγητής Μοντενιέ, ειδικός ιολόγος-ανοσολόγος!!!!!!!!!

Comments are closed.