Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. παράνομο καζίνο στην Αθήνα – Συνελήφθησαν 11 άτομα και κατασχέθηκαν 57 υπολογιστές με «φρουτάκια»

Κοινοποίηση:
JGFJY

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία στη μάχη κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Οικονομική Αστυνομία, η οποία εξάρθρωσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Αθήνας, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11 Απριλίου, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο υπεύθυνος του καταστήματος, 2 εργαζόμενες και 8 θαμώνες, που συμμετείχαν ως παίκτες σε παράνομα τυχερά παίγνια και κατηγορούνται – κατά περίπτωση – για παράβαση των νομοθεσιών περί παιγνίων, προσωπικών δεδομένων και αλλοδαπών.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 υπολογιστές με «φρουτάκια», παιγνιομηχάνημα, ρουλέτα, 3 κεντρικές μονάδες υπολογιστή (servers), 13 κάμερες επιτήρησης, 2 καταγραφικά και το ποσό των 2.445 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού για φύλαξη και το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Εκτός από φωτογραφίες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και το παρακάτω βίντεο από το εσωτερικό του παράνομου καταστήματος:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και τι έγινε.Την περίοδο με τα φρουτάκια τουλάχιστον τα όποια χρήματα των Ελλήνων τζογαδόρων έμεναν στήν Ελλάδα και γίνονταν χιλιάδες επενδύσεις.Τώρα το έξυπνο κράτος έστειλε 7 στους 10 Έλληνες στα εκατοντάδες στοιχηματικά side του εξωτερικού και το χρήμα των Ελλήνων έκανε φτεράκια.Άξιοι!!!!!!

Comments are closed.