Στο έλεος των λ@θρομεταναστών ο Έβρος! Βανδάλισαν το Επιτηρητικό Φυλάκιο

Κοινοποίηση:
petrota

Τα χωριά του Έβρου είναι καθημερινά στο έλεος των λαθρομεταναστών, με τους βανδαλισμούς να είναι σε ημερήσια διάταξαξη, είτε εισβάλλουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος από την Τουρκία μέσω του ποταμού, είτε έρχονται μέσω των ελληνοβουλγαρικών συνόρων.

Όπως αναφέρει το Evrosnews.gr αποδεικνύεται για πολλοστή φορά από τις φωτογραφίες και τα όσα δημοσίευσε έντονα απογοητευμένος ο Χρήστος Ματουσίδης από τα Δίκαια, για τις καταστροφές που έγιναν στο εγκαταλελειμμένοι Επιτηρητικό Φυλάκιο (Ε.Φ) “Ω”, που βρίσκεται στα Πετρωτά Τριγώνου Ορεστιάδας, στα σύνορα με την Βουλγαρία.

Ο ίδιος, μαζί με μια ομάδα κυνηγών από την περιοχή, το είχαν ανακαινίσει και εφοδιάσει με έπιπλα, προκειμένου οι ίδιοι αλλά και όποιοι άλλοι κυνηγοί και φυσιολάτρες επισκέπτονταν την περιοχή, να έβρισκαν έναν φιλόξενο χώρο για μια… ανάσα. Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφίες από εκείνη την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Σήμερα που το επισκέφθηκε το βρήκε σε… μαύρα χάλια, αφού κάποιοι προκάλεσαν καταστροφές και βανδαλισμούς.

Ποιοι; Αν κρίνουμε από τα σκουπίδια που παράτησαν και είναι τουρκικά προϊόντα, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για λαθρομετανάστες που πέρασαν από την Τουρκία μέσω της Βουλγαρίας στην χώρα μας, εκτός αν ήρθαν από τον ποταμό Έβρο και κινούνταν σε εκείνη την  περιοχή παράλληλα με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, για να μην πέσουν πάνω σε αστυνομικά μπλόκα.

Άσχετα με ποιον τρόπο ήρθαν, δυστυχώς το καταστροφικό αποτέλεσμα που προκάλεσαν δεν αλλάζει και δημιούργησε απόλυτα δικαιολογημένα θλίψη και απογοήτευση στον κ.Ματουσίδη.

77-1024x768 petrota

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response