«Στο ΟΣΦΠ-Βέροια στοιχημάτιζαν μέχρι τη λήξη σε διαφορά τριών γκολ», είπε στην κατάθεσή του ο στοιχηματικός αναλυτής Νίκος Παναγόπουλος…

Κοινοποίηση:
954325_1-e1588578620422

Με τις καταθέσεις του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα και του στοιχηματικού αναλυτή Νίκου Παναγόπουλου, μαρτύρων κατηγορίας, συνεχίστηκε την σήμερα (15/7), η ποινική δίκη της «Συμμορίας» στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.  

Ο κ.Παναγόπουλος κατέθεσε ότι ο τζίρος στον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2013, για τον οποίο υπάρχουν καταθέσεις ότι ζητήθηκε από τους παίκτες της «βασίλισσας» του βορρά στην ανάπαυλα, να χάσουν με 3-0, όπως και έγινε, ήταν μισό εκατομμύριο ευρώ χωρίς να υπολογιστεί η αγορά της Ασίας!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Τότε γιατί χαρακτηρίζετε το παιχνίδι ύποπτο στοιχηματικά;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Το ύποπτο που βλέπω είναι για ποιο λόγο να παίζονται τόσα χρήματα μαζικά από το 54’ μέχρι το 75’. Παρ’ όλο που πλησίαζε στη λήξη ο αγώνας, οι παίκτες του στοιχήματος συνέχιζαν να επιμένουν στη διαφορά των τριών γκολ συνολικά.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ήταν ύποπτο για σας ότι συνέχιζαν να επιμένουν στο 3-0; Δεν ήταν πιθανό να συμβεί; ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι απίθανο

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Γιατί;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είχαν παιχθεί πολλά χρήματα πιο πριν.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου συνηγορούσε;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή από την αρχή. Σαν εικόνα του αγώνα δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι ύποπτο από ένα ποδοσφαιριστή.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαν συνολικός τζίρος σε σχέση με τους τζίρους σε άλλα παιχνίδια;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν πιο υψηλός. Ήταν υπερβολικός. Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου, τι θα στοιχημάτιζε ο ίδιος στο συγκεκριμένο αγώνα, απάντησε: «Εγώ τι θα έπαιζα; «άσο» και «over» ό,τι ήρθε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: