Στο Ισραήλ εκτάκτως αύριο ο Νίκος Δένδιας

Κοινοποίηση:
den

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 13 Αυγούστου, στο Ισραήλ, όπου θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Προηγουμένως, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γκάμπι Ασκενάζι.

Οι συζητήσεις θα εστιασθούν στις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ σε διμερές επίπεδο, και στο πλαίσιο του σχήματος 3+1.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Κλασικα θα του παει κανα usb με πληροφοριες των υπουργειων θα του πουνε πως θα ενεργησει ασε την μοσαντ να τα τακτοποιηση και εσυ την παραμυθα…..στειλε και ενα χαιρετισμο στον μεγαλο στην κερκυρα και ολα ρολοϊ…..οπου να ναι θα τους Εξαφανίσουμε τους Ελληνες κοντευουμε αδερφια…..Τους καναμε την Ελλάδα ενα απεραντο μπουρδελο τους φαγαμε ολο το χρημα τους καβατζοσαμε ολα τα αρχαια σε ολα τα μουσεια μας και τις ιδιωτικες συλλογες δεν τους εμεινε και τιποτα τους μιξαραμε και με λαθρο οοοολα καλα…….Βεβαια κατι εμεινε ακομα να παρετε μαζι με τα τσουτσεκια σας τουρκομογγολους………τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ….!!!!!!!!!

Comments are closed.