Στον εισαγγελέα έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα ο Καρυπίδης

Κοινοποίηση:
Θόδωρος Καρυπίδης

Καταγγέλλει απειλές κατά της ζωής του ο Καρυπίδης.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης πρόκειται να περάσει την πόρτα του εισαγγελέα εντός της ημέρας, λόγω απειλητικού τηλεφωνήματος που δέχθηκε όπως αναφέρει.
Όπως ενημερώνουν οι «κίτρινοι», το τηλεφώνημα έγινε με απόκρυψη και ο άγνωστος του ανέφερε: «εγώ και ο χοντρός θα σε τσιμεντώσουμε. Δεν γλιτώνεις». Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Yellow Radio», η οποία συζητήθηκε πολύ.
Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Καρυπίδης ανέφερε, έπειτα από ερώτηση που δέχθηκε για το ποιες είναι οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Δεν έχουμε καμία σχέση. Μόνο τυπική με κάποιους. Με άλλους δεν μιλάμε καθόλου. Έχουμε μία καλή σχέση με τον Μελισσανίδη. Υπήρχε μία ένταση αλλά τελείωσε. Με τον Μαρινάκη ήμασταν φίλοι. Μετά το 2-2 άλλαξαν τα πράγματα. Αλλιώς ορίζω τη φιλία. Κάποιοι βλέπουν συμφέρον και όχι φιλίες. Μας κυνηγάει παντού. Θέλει να κάνει ζημιά στον Αρη και σε μένα. Παίρνει Υπουργούς για να μην μου δίνουν δουλειές. Κάθε Κυριακή είμαστε πρώτο θέμα στο Mega. Τον ευχαριστώ που μας τιμάει. Να μην στεναχωριέται για την κατάσταση του Αρη οικονομικά. Είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα να τον έχει καλά ο Θεός».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. έχει γίνει το σύκον της έριδος ανάμεσα σε χοντρέλα και δάσκαλο οδήγησης

Comments are closed.