Στον ανακριτή την Πέμπτη ο CEO της Hellenic Train – Στους 32 οι κατηγορούμενοι για το έγκλημα στα Τέμπη

Κοινοποίηση:
ββ2

Τα μέλη της Εξεταστικής παρέπεμψαν τον Καποτόρτο στις εισαγγελικές Αρχές για ψευδορκία
Αυξάνεται ο αριθμός των κατηγορουμένων για την μαζική δολοφονία στα Τέμπη. Την Πέμπτη θα βρεθούν ενώπιων του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη δύο στελέχη της Hellenic Train, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος τους την Τρίτη η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Αρνείται να υπογράψει την κατάθεσή του στην Εξεταστική για τα Τέμπη ο CEO της Hellenic Train

Σύμφωνα με το τοπικό larissanet, πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μαουρίτσιο Καποτόρτο, και ενός ακόμη υψηλόβαθμου στελέχους διεύθυνσης της εταιρείας. Αμφότεροι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή και απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα βρεθούν στο γραφείο του εφέτη ανακριτή στην Λάρισα και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Στους 32 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των κατηγορουμένων για το έγκλημα στα Τέμπη με θύματα 57 ανθρώπους, νεαροί στην πλειονότητά τους.

Ο CEO της Hellenic Train κατέθεσε πρόσφατα στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, τα μέλη της οποίας τον παρέπεμψαν στις εισαγγελικές Αρχές για ψευδορκία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: