Στη μόδα του Tik Tok και ο Κουτσούμπας: Σχολιάζει τις φοιτητικές εκλογές με… Μαρίνα Σάττι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koutsoumpas

Με ανάρτηση στο TikTok σχολιάζει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών

Όπως αναφέρει, «όσες επιστολές κι αν στέλνει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάϊεν στην Ευρώπη, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χτες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας που ανέδειξαν την “Πανσπουδαστική” πρώτη δύναμη ξανά σε όλη την Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά. Και βέβαια όσες προσπάθειες κι αν κάνει η κυβερνητική παράταξη, το Μαξίμου, η ΔΑΠ, να αλλοιώσει αυτό το αποτέλεσμα, δεν αλλοιώνεται! Καταγράφεται στο μυαλό, στη δράση. Αυτό το μήνυμα καλούμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν ξανά στις 9 του Ιούνη ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ. Γιατι χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις, μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο δηλαδή και μετά στην Ελληνική Βουλή, αλλά και μέσα στους δρόμους του αγώνα όπου ανατρέπονται όλες αυτές οι αποφάσεις. Τώρα ΚΚΕ!».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ωραίος, και νεανικά ντυμένος…!! Φτου, μη σε ματιάσουνε …!!

  2. Το ΚΚΕ δεν έχει ιδεολογία. Η ιδεολογία έσβησε το 1991 με την κατάρρευση των κομμουνιστικών “παραδείσων”. Τι πουλάει τώρα; Σαχλαμαρίτσες, σύγχιση, ξαναζεσταμένη σουπίτσα, ξύλινη γλώσσα, πρωτοσέλιδα του Ριζοσπάστη βγαλμένα από την δεκαετία του ΄70 και αστειάκια τύπου “αυτοί είστε”. Το πρόβλημα δεν είναι το ΚΚΕ. Το πρόβλημα είναι αυτοί που το ψηφίζουν. Τι περιμένουν; Πότε θα σημάνουν οι καμπάνες; Σωθήκανε.

  3. Πώς γίνεται νά καλεί τό ΚΚΕ τούς Έλληνες νά βγούμε από τήν ΕΕ καί ΝΑΤΟ καί από τήν άλλη νά ζητάει τήν ψήφο μας γιά νά χώσει στήν Ευρωβουλη Βουλευτές του ;

Comments are closed.