Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του Πακιστανού «Σάτυρου με το τζόκεϊ»

Κοινοποίηση:
e1vs_f-wuaij9pn_formatjpgnamemedium_2

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, το όνομα και τις φωτογραφίες του Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να επετίθετο σεξουαλικά εναντίον ανήλικων ως επί το πλέιστον γυναικών στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο δράστης, που είχε γίνει γνωστός και με το προσωνύμιο «ο σάτυρος με το τζόκεϊ» ονομάζεται IMRAN KHAN, είναι 34 ετών, έχει γεννήθεί στο Πακιστάν και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία.

Συνελήφθη στις 11 Μαΐου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι τον εντόπισαν από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει μία νεαρή κοπέλα στη Βούλα, παρ’ ολίγον θύμα του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, «κατά τις βραδινές ώρες της 27-4-2021, κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις (3) γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις».

Εντοπίσθηκε δύο εβδομάδες μετά σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ωραια φωτογραφια….. την αλλη φορα που θα τον ξανα πιασουν θα δημοσιοποιησουν την μυτη του, την επομενη φορα το στομα του και ουτω καθ εξης. Εμεις θα περιμενουμε καθε φορα και την καινουρια φωτογραφια για να συμπληρωσουμε το παζλ και να ξερουμε ποιος ειναι. Α ρε πατριδα που καταντησες……….

Comments are closed.