Στην… έξοδο ο Δώνης! Δύσκολο εάν θα είναι στο πάγκο με τον Ολυμπιακό μετά την ΣΦΑΛΙΑΡΑ από τον Άρη!

Κοινοποίηση:
donis_

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, ο Γιώργος Δώνης, τόνισε, ότι δεν έχει πάρει ξεκάθαρη απόφαση για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και θα αφήσει πρώτα να περάσει αυτό το βράδυ, αναφέροντας πως θα προηγηθεί συζήτηση με τους Νίκο Νταμπίζα-Γιάννη Αλαφούζο και μετά θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

“Επειδή είπα μερικά πράγματα μετά το ματς, μίλησα και με τους παίκτες στα αποδυτήρια και θέλω να πω, ότι θέλω πάντοτε να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να μην παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου και αποφάσισα να αφήσω να περάσει αυτό το βράδυ, να κάνω μια συζήτηση με τον Νίκο και τον πρόεδρο και μετά να υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, αλλά ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου, που με μεγάλη χαρά προσπαθώ να υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Τις πρώτες αγωνιστικές δείχνουμε μια ομάδα με τεράστια προβλήματα, μια ομάδα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Πάνω σε αυτή την εικόνα πρέπει να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Αγαπητέ Στέφανε,

  Από τη Στιγμή που Υπάρχει Τεχνικός Διευνθυντής στην Ομάδα και Έχει Αναλάβει την Ευθύνη για το Σχεδιασμό, δεν Ευθύνεται ΜΟΝΟ ο Προπονητής για αυτήν την Κατάσταση.

  Το Λάθος στον Παναθηναικό Είναι αυτό που Έγινε την Περσινή Χρονιά που Ήθελε να Βγάλει τη Χρονιά και να Είναι Ανταγωνιστικός με τα Παιδάκια ( τα Μωρά του Δώνη όπως Έλεγαν ). Δεν Είναι Κακό, σε Καμία Περίπτωση, ότι ο Παναθηναικός Ήθελε να Επενδύσει σε Παίκτες Νεαρής Ηλικίας, το Κακό Είναι ότι Μπήκαν αυτά τα Παιδιά Αμέσως στα Δύσκολα, χωρίς Παραστάσεις και Εμπειρίες.

  Από τη Στιγμή Λοιπόν που ο Παναθηναικός Αποφάσισε να Επενδύσει σε Παίκτες Νεαρής Ηλικίας και προ πάντων Άπειρους, Έπρεπε να Αποσυρθεί από τη Super League, να Ζητήσει τη Συμμετοχή του στη Μικρότερη Κατηγορία ( Football League ), ώστε να Ψηθούν αυτά τα Παιδιά, και αν δεν Κατάφερναν να Ανέβουν Αμέσως στη Super League, την Φετινή Περίοδο θα Αγωνίζονταν στη Super League 2, Έπειτα από την Αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων. Και Είναι Απολύτως Βέβαιο ότι ή Φέτος ή την Επόμενη Χρονιά θα Ανέβαιναν στη Super League 1 και θα Παρουσίαζαν μία Ανταγωνιστική Ομάδα.

  Σε Διαφορετική Περίπτωση, Έπρεπε ο Κύριος Αλαφούζος να Επενδύσει σε Παίκτες και να Κάνει τις Μεταγραφές που Έπρεπε, έτσι ώστε ο Παναθηναικός να Είναι Ανταγωνιστικός.

  Θα μου Πείτε όμως και Πολύ Σωστά ότι, ο Παναθηναικός Είναι Μεγάλη και Ιστορική Ομάδα, πως θα Έπαιζε στη Football League, Έπειτα από τις Ευρωπαικές Πορείες, τα Πρωταθλήματα, τον Κόσμο που Ακολουθεί την Ομάδα, κ.λ.π. Σωστά όλα αυτά, όμως τα Βλέπετε τα Αποτελέσματα της Λανθασμένης Διαχείρισης.

  Εγώ σαν Ολυμπιακός, δεν Χαίρομαι για αυτήν την Κατάσταση στον Παναθηναικό. Εγώ, όπως και Πολλοί Υγιείς Φίλαθλοι του Ολυμπιακού, Θέλουμε Έναν Παναθηναικό Δυνατό, ώστε η Νίκη μας να Έχει Περισσότερη Αξία. Κακά τα Ψέματα, το Αντίπαλο Δέος για μας τους Ολυμπιακούς, δεν Είναι ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναικός. Έτσι όπως Είναι Σήμερα ο Παναθηναικός, σε Συνδυασμό και με την Τρομερή Φορμαρισμένη Κατάσταση στην οποία Βρίσκεται ο Ολυμπιακός, το Πιθανότερο και το Λογικό, αν Θέλετε, την Επόμενη Κυριακή, το Σκορ να Είναι Άνετα 0-6. Και τι θα Συμβεί με ένα Τέτοιο Αποτέλεσμα, θα Διαλυθεί όλη η Ομάδα;

  Λένε να Φύγει ο Δώνης, Πολύ Ωραία, και Mετά; Δηλαδή, θα Αλλάξει ο Προπονητής και ως διά Μαγείας θα Μεταμορφωθεί ο Παναθηναικός σε Ανταγωνιστική Ομάδα; Δεν Είναι Σοβαρά Πράγματα αυτά.

  Κρίμα για τον Παναθηναικό, που οι Λανθασμένες Επιλογές της Διοίκησης τον Έφεραν σε Αυτήν την Δεινή Κατάσταση, Είναι Κρίμα και για τον Κόσμο του Παναθηναικού που Συνεχίζει να Στηρίζει, Πιστεύοντας σε Ένα Καλύτερο Μέλλον !!! .

  Ευχαριστώ,

  Με Εκτίμηση,
  Πολλούς Χαιρετισμούς,

  Άγγελος από Μιλάνο

Leave a Response