19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Ολα όσα έγιναν στο γάμο της απόλυτης χλιδής – Διήμερο γλέντι στο Σεν Μόριτζ

Κοινοποίηση:
1

Σταύρος Νιάρχος και η Dasha Zhukova παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά το βράδυ της Παρασκευής στο Σεντ Μόριτζ. Για τις ανάγκες της τελετής ανεγέρθηκε μία ειδική σκηνή ώστε να προστατευθούν ζεύγος και καλεσμένοι.

 

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι νεόνυμφοι κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την πραγματική ημερομηνία του γάμου τους -όλοι νόμιζαν ότι θα γίνει το Σάββατο- με τη βοήθεια της οικογένειας και των 500 συνολικά προσκεκλημένων τους που τήρησαν σιγή ιχθύος για το γεγονός. Μεταξύ αυτών, οι Kate Hudson, Orlando Bloom, πριγκίπισσα Βεατρίκη, Karlie Kloss, Sara Foster κα.

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς η τελετή, αλλά και οι εορτασμοί πριν και μετά αυτής θα κοστίσουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 6,5 εκατ. δολαρίων.

Η πρώτη τους φωτογραφία από τον German Larkin που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τους νεόνυμφους να φορούν Valentino: Η Zhukova με ένα πολύ απλό top knot χτένισμα επέλεξε ένα μακρυμάνικο λευκό gown με κάπα που δημιουργούσε την ψευδαίσθηση της ουράς στο νυφικό, ενώ διατήρησε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους. Ο Νιάρχος από την άλλη, προτίμησε ένα γυαλιστερό μπλε σκούρο tux.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: