Στάνκογλου: Ένας από τους λόγους που μίλησα τώρα για τον χωρισμό μου είναι γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου!

Κοινοποίηση:
σταν

Για τον χωρισμό του, αλλά και το λόγο που τον αποκάλυψε πρόσφατα, μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και πάλι. «Τα κρατάς, γιατί να το πεις; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Κι επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου πια δεν θα περάσουν αυτό που θα μπορούσε τότε να περάσουν, πριν 3,5 χρόνια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά.

Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν μου συμβεί κάτι καινούριο στη ζωή μου φαντάζομαι πως θα πάρω τη γνώμη των παιδιών μου.

Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει. Με απασχολεί να ζήσω με τα παιδιά μου περισσότερο. Ως πατέρας είμαι χαλαρός, είμαι χαζομπαμπάς, χαλαρώνω με τα παιδιά μου περισσότερο. Θέλουν να είναι μαζί μου», είπε ο ηθοποιός.

Για τη νέα σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο» ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Είναι καλογυρισμένο, όλοι έχουν κάνει τρομερή δουλεία. Είναι από ένα βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο για ένα ναυάγιο στη Φαλκονέρα. Και παρακολουθούμε τις ιστορίες πολλών ναυαγών. Έχει εξαιρετικούς ρόλους και ηθοποιούς. Ο ρόλος μου είναι μυστηριώδης. Δεν ξέρω αν συμπαθώ τον ρόλο μου, είναι ανατρεπτικός ρόλος. Μου αρέσουν οι περίεργοι χαρακτήρες».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΟΠΡΕ; ΑΚΟΥ. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Comments are closed.