Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα περιοδικά του Κωστόπουλου με ξεφτίλιζαν. Έγραφαν ο μαϊντανός, ο δεύτερος, ο κιτς»

Κοινοποίηση:
Σπύρος Μπιμπίλας

“Ποτέ κανείς δεν ξέρει τον άλλον καλά όταν γράφει βλακείες”, λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για όλα στην Σάσα Σταμάτη, στην εκπομπή «Σάσα… σταμάτα» στο Timeline. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει μια πολύ συγκεκριμένη αναφορά που κάνει ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.
«Κάθε φορά που χάνεται μια σχέση μου, για μένα είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Κάθε φορά που χώριζα έκανα εξωστρεφή πράγματα. Εκεί παρεξηγήθηκα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και εξήγησε:

«Την περίοδο του 1995 που όλα τα περιοδικά και κυρίως του κ. Κωστόπουλου με έβγαζαν ως μαϊντανό, περίεργο άνθρωπο με κίτρινα και κόκκινα παντελόνια, εγώ περνούσα τις πιο τραγικές φάσεις της προσωπικής μου ζωής αλλά ήθελα να το βγάλω με άλλο τρόπο. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τον άλλον καλά όταν γράφει βλακείες. Έγραφαν ο μαϊντανός, ο δεύτερος, ο κιτς… Δεν θέλω να τα θυμάμαι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΕ ΤΣΙΤΣΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΡΜΕΝΟ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.

  2. Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ……ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΠΕΣ..

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ

  3. Τα περιοδικά του Κωστόπουλου γενικότερα ήταν μια αρπαχτή. Τώρα αν το έβλεπες εμπορικά, ο τύπος είχε γερές πλάτες από το πασοκ την περίοδο της δεκαετίας εκείνης, ειδικά επί Σημίτη. Ο κόσμος έβγαζε πολλά τη δεκαετία του 90 οπότε μυρίστηκαν αίμα οι καρχαρίες της αρπαχτής, ταυτίστηκαν τα συμφέροντα με το οικοδόμημα που ήθελε η κυβέρνηση Σημίτη να περάσει στον κόσμο και έδεσε.

  4. Και ο Κωστόπουλος έκανε βιασμό συνείδησης, βιασμό προσωπικότητας, ένοχος και αυτός αλλά υπάρχει δικαιοσύνη? ΄Οχι βέβαια γιατί αν υπήρχε τώρα στο μπουρδέλο δεν θα υπήρχαν 300 βουλευτές αλλά 200. Τα λαμόγια όλα κυκλοφορούν ελεύθερα, ένας μ@λ@κ@ς υπήρξε ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου άραγε τι έγινε? πως έκλεισε η υπόθεση του? Αχ! μωρή δικαιοσύνη με το κόκκινο φωτάκι και τους πορφυρούς σου τοίχους, σαν οίκος ανοχής μοιάζεις.

  5. Ο Μπιμπίλας “παίζει” τον καλύτερο ρόλο της ζωής του. Το σύμπαν πετσοκόβει…

Comments are closed.