«Σπαρτιάτες»: Μετά τον Γαυγιωτάκη, ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Ασπιώτης – Στα όρια του αφανισμού η ΚΟ- O τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

Κοινοποίηση:
σπαρτιατες

Έναν βουλευτή μακριά από τη διάλυση της ΚΟ  βρίσκονται πλέον οι «Σπαρτιάτες», αφού μετά την ανεξαρτητοποίηση του Μιχαήλ Γαυγιωτάκη, αντίστοιχη επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής απέστειλε σήμερα και ο βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Ασπιώτης.

«Δηλώνω από τούδε και στο εξής λειτουργώ ως ανεξάρτητος βουλευτής μη εντασσόμενος πλέον στην ΚΟ του πολιτικού κόμματος ¨Σπαρτιάτες¨» σημειώνει στην επιστολή του προς τον Κώστα Τασούλα ο Γ. Ασπιώτης.

 Η επιστολή:

Οικονομικό έλεγχο ζητά ο Γαυγιωτάκης

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο βουλευτής Ηρακλείου που εκλέχθηκε με τους «Σπαρτιάτες», Μ. Γαυγιωτάκης, γνωστός και ως πρώην «Μίστερ Κρήτη» για τις επιδόσεις του στο bodybuilding, γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής την ανεξαρτητοποίησή του, ενώ ζητούσε από τον κ. Τασούλα να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο, ενεργοποιώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και την αρμόδια Επιτροπή πόθεν έσχες για τους πολιτικούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν χρειάζεται να περιμένουν το εκλογοδικείο ήδη βαράει διάλυση το κόμμα, αυτοί δεν θα είναι φέτος ούτε ανεξάρτητοι βουλευτές… Όταν κοιτάς πρώτα την κρατική επιδότηση και σε πολεμάει το σύστημα, είναι λογικό ότι θα κάνουν τα πάντα για να σε πετάξουν από την βουλή…

Comments are closed.