Σπαράζει καρδιές ο Έλτον Τζον! «Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω»! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
2.44289580

Απίστευτο ήταν αυτό που συνέβη στον Έλτον Τζον, ο οποίος στη διάρκεια συναυλίας του στην Νέα Ζηλανδία έχασε ξαφνικά την φωνή του και σταμάτησε να τραγουδά.

Εμφανώς καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Το κοινό φιλοδώρησε με ένα εκστατικό χειροκρότημα τον Βρετανό περφόρμερ καθώς άφηνε τη σκηνή υποβασταζόμενος από τους βοηθούς του.

Λίγο αφότου άφησε τη σκηνή, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του σε ένα συναισθηματικό ποστ στο Instagram.

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε.

Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Βρετανό τραγουδιστή που παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους περφόρμερ. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με πνευμονία. Η συναυλία ήταν η πρώτη στη Νέα Ζηλανδία, στο πλαίσιο της περιοδείας Farewell Yellow Brick Road. Το είδος πνευμονίας (atypical ή walking pneumonia) είναι είδος πνευμονικής λοίμωξης που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία. Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο. Ενώ κατευθυνόταν στο χώρο της συναυλίας, ο σερ Έλτον Τζον ελέγχθηκε από γιατρούς και, παρά τη διάγνωση, αισθάνθηκε ικανός να συνεχίσει το σόου του.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει καθώς τον πρόδωσε η φωνή του ενώ τραγουδούσε το Daniel.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response