Σπάνια φωτογραφία με το Ν.Κούρκουλο και την πρώτη του σύζυγο στα ’60s

Κοινοποίηση:
kourkoulos-nikos

Μια φωτογραφία με τον Νίκο Κούρκουλο, την πρώτη του σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, από τη δεκαετία του ‘60 δημοσιεύθηκε στο Instagram.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το προφίλ του συλλέκτη Άρη Λουπάση στο Instagram και απεικονίζει τον ηθοποιό καθισμένο στο πάτωμα με την πρώτη του γυναίκα, Μελίτα Κουτσογιάννη και τα δύο τους παιδιά Άλκη και Μελίτα σε όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους τέλη της δεκαετίας του ’60.

Την περίοδο εκείνη ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του με τις ταινίες να εκτοξεύουν το άστρο του στην κορυφή και να τον καθιερώνουν στο απόλυτο κινηματογραφικό είδωλο.

Όπως αναφέρεται και στη λεζάντα της φωτογραφίας «Τη σύζυγό του θα την γνωρίσει το ’64 στα παρασκήνια του θεάτρου Κοτοπούλη- Rex όταν ως θαυμάστρια θα τον συγχαρεί για την εξαιρετική του ερμηνεία στην “Γειτονιά των αγγέλων” δίπλα στην αξέχαστη Τζένη Καρέζη.»

«Η γνωριμία θα εξελιχθεί σύντομα σε ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που θα επισφραγισθεί δύο χρόνια μετά στα γυρίσματα της ταινίας “Το χώμα βάφτηκε κόκκινο” σε γάμο και δύο υπέροχα παιδιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Με τόσες πρωταγωνίστριες έπαιξε και δεν χώρισε. Τον κατάφερε η μαϊμού, η πιθηκομούρα, με τα λεφτά της. Αν δεν είχε χωρίσει τη γυναίκα του δεν θα πέθαινε.

Comments are closed.