Σουδανός προσπάθησε να βιάσει 3 Ελληνίδες! Συγκλονισμένη η Καλαμάτα!

Κοινοποίηση:
βιασμος

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 24χρονος Σουδανός, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει μία γυναίκα στο κέντρο της Καλαμάτας, ενώ φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ακόμα γυναίκες.
Τα περιστατικά αυτά καταγγέλθηκαν από τις ίδιες τις γυναίκες το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιανουαρίου, οπότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 24χρονο στον οποίο μετέπειτα ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή Καλαμάτας, ο οποίος μαζί με την εισαγγελέα αποφάσισαν να οδηγηθεί στη φυλακή ως υπόδικος.

Ο συγκεκριμένος, εξάλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κατείχε προσωρινή άδεια παραμονής στη χώρα, χωρίς κάποιο μόνιμο τόπο διαμονής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Οι Σουδανοί τον Ερντογαν τον θεωρούν πατέρα τους. Μπάσταρδοι από κούνια.

  2. Αλυσίδα στο λαιμό….και δωρεάν προσφορά στα χωράφια.

  3. Και που είναι το λάθος του ανθρώπου; Εφαρμόζοντας τις ιδεολογομαλακίες του άρχοντα ήθελε και αυτός να μπολιάσει. Αφού ως γνωστόν θέλουμε δεν θέλουμε θα ζήσουμε μαζί του.

  4. Ρε τι έπαθαν οι πασοκονδσυριζαιες δημοκρατισσες; Τι να κάνουμε αυτά έχει ο πολυπολιτισμος

  5. ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΛΑΣΗ….

  6. Αφού κρατείτε μπράβο, πάλι καλά που τον άφησαν ζωντανό για να κρατείτε και δεν τον έχουν ακόμα ξεκωλιάσει τον παλιόπουστα. Α! ρε Καλαματιανοί μόνο στο όνομα μείνατε, εδώ σας ταιριάζει αυτό που λένε “τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα πατριώτη?” Αντί αυτή την στιγμή να κολυμπάει κατά την μεριά της πατρίδας του, τον έχετε και τον ταίζεται τσάμπα.

  7. Να μην σας φαινετε καθολου παραξενο με τους γκαντεμηδες που κυβερνουν την Ελλαδα. Οχι μονο αποπειρες θα ακουτε αλλα και μαζικα φαινομενα εφοσουν τους κουβαλουν εδω. Δεν μενει αλλη λυση παρα να παρουμε ψαλιδια κλαδεματος και να κοβουμε αγαπητε Στεφανε. Να κοβουμε, βεβαιως βεβαιως.

  8. Απ’ ολα εχει ο μπαξες, Σουδανους, Πακιστανους, Αφγανους, Αλβανους και δεν συμαζευεται και τελευταια και Σομαλους!!!!!!!! Φροντισαν και φροντιζουν γι’ αυτο οι ξεπουλημενοι πολιτικαντηδες που καταντησαν την Ελλαδα σκουπιδοτοπο μαζευοντας και χορηγοντας απερισκεπτα ασυλο σε καθε λαθροεισβολεα, εκτελοντας εντολες ξενων!!!!!? Απο δω και περα ολο τετοια θα ακουμε, για τις δρασεις των κακοποιων στοιχειων που αλωνιζουν μεσα στην χωρα!!!!!!!! Αν δεν υπαρξει αντιδρασει απο τον λαο, ολη η Ασια και η Αφρικη θα καταληξει μεσα στην Ελλαδα!!!!!!!

  9. Νεγράραπας, κατώτερο ον! Ένα σκουλήκι είναι πιο χρήσιμο από αυτόν! Κατώτερα όντα και οι αριστεροί “έλληνες” που όλοι κατά τύχη είναι αλλοδαποί στην καταγωγή!

  10. Πρόστιμο και φυλάκιση στις παλιόρατσίστριες που δεν δέχτηκαν να μπολιαστούν. Ντροπή σας, μισαλλόδοξες , ο φασισμός δεν θα περάσει!

Comments are closed.