Σοκ: “Oι Έλληνες θα επιστρέψουν στην κανονικότητα μόνο όταν κάνουν το εμβόλιο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
emvolio-630x400

“Το Σχέδιο του Bill Gates τελικά ΚΑΙ στην ΕΛΛΑΔΑ – Επιστροφή σε ΠΛΗΡΗ Κανονικότητα μόνο με το ΕΜΒΟΛΙΟ.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Σιγα ρε ευγελατε που εσείς σαν κράτος δίνεται και τα 800 ευρώ βαλτα στον κωλο σου βρομοπουστα μαζι με το εμβολιο γαμο το σπίτι σου καργιολη

  2. Εδώ μέσα γράφουν άνδρες κυρίως,
    που διακρίνονται για τη τόλμη και
    την αποφασιστικότητα τους ,η κυρία είναι πιο συμβατική και πιο
    ήπια όντας γυναίκα.
    Αυτό συμβαίνει γιατί οι άντρες δρουν με το αριστερό ημισφαίριο
    του εγκεφάλου που αντιπροσωπεύει τη λογική και η
    γυναίκες με το δεξι αυτό του συναισθήματος.Το ομιλούν και το
    βουνό ημισφαίριο σύμφωνα με την
    ιατρική.
    Ατζέντα 2030:Επίτευξη της ισότητας των φύλων και χειραφέτηση των γυναικών και
    των κοριτσιών.
    Τη μετάφραση την καταλαβαίνετε.
    Ομοφυλοφιλία παντού ,εξάλειψη
    του ανδρικού στοιχείου,και διαπόμπευση αυτού έτσι ώστε να
    είναι όλοι εύκολα διαχειρισημοι.
    Ακόμα και ποινικοποίηση της ετεροφυλοφυλοφιλιας.Με λίγα λόγια αν δεν είσαι π..στης ,λε…α κτλ.Δε θα βρίσκεις δουλεια.Η Ελληνική Βουλή ήδη αποτελεί τρανό παράδειγμα.
    Άντρες λοιπόν ξεσηκωθειτε γιατί από το πληκτρολόγιο όπως λέτε κι εσείς δεν κερδίζονται μάχες.
    Πάρτε παράδειγμα τον κ.Χιο.Τη
    μοναδική φωνή αντίστασης μέσα
    στην οργουελικη κατάσταση που
    βιώνουμε όλοι μας.Μια γυναίκα
    όσο δυναμική και να ήταν ποτέ
    δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό.
    Σε λίγο οι αντιχριστοι θα τα ψηφιοποιησουν όλα,θα εξαφανίσουν τα βιβλία ,τη θρησκεία,τα πάντα και στη καινούργια γενιά θα πασάρουν την
    ιστορία όπως αυτοί θέλουν.Ηδη η CIA αλλοιωνει τη βικιπαίδεια.Θα μας Αφανίσουν ,θα μας κάνουν μηχανές που θα επικοινωνουν με κεραίες,θα μεταλλαξουν το DNA μας.Τα πάντα θα συνδέονται μεταξυ τους ασυρματα,ακόμα και τα σώματά μας.Αυτα δεν είναι αστεία όποιος μπορεί ας κατεβάσει αρχεία από τεχνολογία 5 και 6g. και θα καταλάβει.Δε χρειάζονται έγγραφα
    για να αποδειχτούν αυτά η τεχνολογια από μόνη της αρκεί.
    Σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσουν
    αυτοί που μένουν μόνο ένα χρόνο
    στην Ελλάδα ,στις επόμενες Θα έχουν εμβολιαστεί όλοι αυτοί θα έχουν πάρει ψηφιακά πιστοποιητικά και θα ψηφίσουν όλοι.!!!.
    Μόνο η αρσενική δύναμη με τη βοήθεια φυσικά και της θυληκης μπορεί να διεκδικήσει πίσω τα ανθρώπινα Δικαιώματα μας.
    Υ.Γ Το φεμινισμό τον εφηύραν οι μασόνοι για να διαλύσουν την οικογένεια.

  3. Γίνεται αυτη που σε έσπειραν τον θάνατο να σε δώσουν το αντίδοτο? Μπα…!

  4. Θελουνε μειωση πληθυσμου. Επισημοποιηση το πστριλικι ως κανονικοτητα. Γιαυτο και μας γεμισαν πισωκουνηδες. Γμω τη τρελα μου ενα χρονο δεν εχει κλεισει αυτη η κυβερνηση!
    Μη μασατε θα αντιδρασουν και απο αλλα κρατη. Με αυτους να ενωθουμε

  5. ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΣΧΑΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΜΑΝΙΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΡΙΚΕΡΑΤΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΓΟΥΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΗΣ ΔΙΑΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ???? ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΣΚΑΤΑΡΑΠΑΣ ΑΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!! ΤΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΡΔΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ !!!ΑΚΟΥ ΔΩ ΚΟΥΛΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΜΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ!!!!!

  6. Ειδικά στην Ελλάδα που μας θεωρούνε τριτοκοσμικούς θα είναι ακόμα πιο τοξικά τα εμβόλια, όλες οι φαρμακευτικές έχουν θυγατρικές σε Ινδία, Πακιστάν και άλλες χώρες της Ασίας. Οι χώρες που έχουν για πέταμα όπως εμείς παίρνουνε φάρμακα κατώτερης ποιότητας σε σύγκριση με Γερμανία ή Αγγλία. Αν η πλειοψηφία αρνηθεί ο εκβιασμός θα λήξει σύντομα, θα το φτάσουν στο τέρμα για ένα διάστημα αλλά αν κάνουμε λίγη υπομονή θα αναγκαστούνε να κάνουν πίσω. Δεν μπορούνε λίγοι μασόνοι να κάνουν κουμάντο σε όλο τον πλανήτη.

  7. Μολότοφ και καλάσνικοφ στον πουστοκάναλο του Ευαγγελάτου και όπου τον εντοπίσετε, ή ξέρετε που μένει στείλτε του μήνυμα πως η μαφία της Ελλάδας δεν συμπαθεί άλλο ανθέλληνες και ευραΐους εντός της επικράτειας της.

  8. Μόσιαλε υπάρχουν και για σένα πολλά ράμματα για τη γούνα σου. Τότε αρχές δεκαετίας του 2010 που εργαζόσουν με φανατισμό για την ισραηλίτικη TEVA με τα γεννόσημα. Μου έχουν διηγηθεί πολλά γιατροί στο ΙΚΑ τότε…

  9. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ

  10. Ας προσπαθήσει κάποιος να μου καρφώσει το💉και θα δει πόσο μεγάλο θα είναι το 🥒που θα του καρφώσω εγώ.
    Αν και δε νομίζω να γίνει με το ζόρι,αλλά υπό τη μορφή απειλής:
    Αν δε το κάνεις θα σου πουν,δεν θα μπορείς να πας στην εργασία σου.Και αν δε πας πως θα ζήσεις.Θα πεθανεις από τη πείνα αν δε δουλέψεις. Ούτε καν από το σπίτι δεν θα βγαίνεις.Θα είσαι βιοτρομοκρατης στην ουσία.(το έχουμε ακούσει πολλές φορές το βιοτρομοκρατης)
    Έχουν αυτοί τον τρόπο μέσω εκβιασμού και θα αναγκάσουν όλο τον κόσμο να το κάνει.
    Έτσι δουλεύει όλο το σύστημα,όπως με τις δηλώσεις πχ της ακίνητης περιουσίας.Αν δεν τα δηλώσεις λέγαν στο κτηματολόγιο θα έχεις τα προβλεπόμενα και η περιουσία σου θα πάει στα χέρια του δημοσίου και δεν θα την πάρεις ποτέ πίσω.
    Είχα δει ένα βίντεο στο youtube :Interview with Anthon Pack του 2014 και έμεινα παγωτό τότε.
    Δεν το πίστευα με τίποτα.Σημερα όμως…..
    Το youtube τα κλείνει αυτά τα βίντεο,τα βρίσκει ανήθικα να το πω,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ,
      ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΦΗ.

  11. Και που ξέρω γω ρε διαολεμένοι ευραϊο-πουστες τι σκατά έχει το εμβόλιο μέσα? Που ξέρω γω αν το κάνω και μετά από 8 χρόνια με βρουν νεκρό στα 38 και έχουν απορίες μετά από τί πήγε και βρουν άλλο ιό και πουν από κορονοκόρη πήγε τελικά .. Δηλαδή όπως έχετε κάνει με τους νεκρούς μας ήδη και προσβάλετε την μνήμη τους λέγοντας ότι όλοι πεθάνανε από τον κωλοιό σας μονάχα.. Λες και δεν φτάνει το καυσαέριο που αναπνέουμε, δεν φτάνουν τα εκατοντάδες μικρόβια από πυρηνικά και ψεκάσματα που αρχίσατε να ρίχνετε εδώ και μια δεκαετία τώρα σε μας, δεν φτάνει ο καρκίνος από τσιγάρα , ε ο κωλοιός είναι το κερασάκι στην τούρτα! Παλιά οι ιοί που πέρασαν και πήραν μαζί τους πολλές ψυχές άφησαν πολύ περισσότερες, γιατί ο ίδιος ο οργανισμός μας είναι φτιαγμένος με εκατομμύρια( μπορεί όχι τόσα..) αντισώματα και χάρης το ανοσοποιητικό τους σύστημα και την βαθιά τους πίστη στον ένα και μοναδικό Θεό σώθηκαν οι περισσότεροι!
    Ούτε εμβόλια, ούτε βεντούζες, ούτε φάρμακα, που όλα αυτά όταν τα λάβει ο ίδιος ο οργανισμός θέτουν τον ίδιο σε πιο χαλαρό στάδιο αντιμετώπισης και τον μετατρέπουν σε πιο ευαίσθητο σε μικρόβια κλπ, γιατί τον βοηθούν τεχντιτά και δεν τον αφήνουν να χρησιμοποιήσει ο ίδιος τα αντισώματα του όπως κάνει.
    Ε και στην τελική να πάτε να γαμηθείτε όλοι εσείς και ο μπουμποθκος να πεθάνει να ψοφήσει εδώ και τώρα και όλη του η οικογένεια που θα μου πείτε με το ζόρι να κάνω κάτι που δεν είναι για μένα σωστό και βάσιμο στην νοητική μου γνώση. Εγώ σας έδωσα την Δημοκρατία, άντε γαμηθείτε που θα μου την στερήσετε εσείς οι μπάσταρδοι!
    Και στην τελική εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω
    Θέλω να πεθάνω κιόλας.. εσείς νομίζετε ότι θα στε για πάντα αθάνατοι;;;;
    Και από πότε νοιάζεστε εσείς για την υγεία μας γενικά σε παγκόσμιο κλάδο ???
    Ρε στη πουτάνα πουτανιές άντε και γαμηθείτε ξανά και βάλτε τα στη κωλάρα σας μέσα μέχρι να σπάσει απ’ την πίεση και να ματώνετε για ώρες!
    Ελάτε! Κάντε κάνα αστείο και ελάτε γιατί πρέπει να θυμηθούμε τις ωραίες γηπεδικές στιγμές
    Ρε εδώ μούνια είναι Ελλάδα Αντίχριστοι ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΑΙ ΟΣΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

  12. Ο Ευαγγελατος σε ρόλο εισαγγελέα ζήτησε να διώκονται ποινικά όσοι αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο. Κατ´αυτον δεν είναι ότι είναι επιφυλακτικοί όσο αφορά την ασφάλεια του εμβολίου αλλά όπως είπε θέλουν να το παίξουν μάγκες ,ότι έτσι γουστάρουν και δε το κάνουν. Δε ξέρω σε τι μυαλά απευθύνεται . Πρέπει να βρεθεί στο άμεσο μέλλον κάποιος δικηγόρος που να συγκενωσει υπογραφές κατα αυτού του φονικού εμβολίου που θέλουν με το στανιο να μας κάνουν. Πάντως αυτες τις μέρες πέσανε πολλά προσωπεία , δε κρατάνε ούτε τα προσχήματα τόσο δημοσιογράφοι όσο και πολιτικοι

    1. τσακισμα στο ξυλο θελουν ολοι αυτοι τερμα !!! να ξεβρομίσει ο τοπος απ τους νεοταξιτες

    2. Έτσι είπε; Α ρε Νίκο.
      Ε τοτες να έρθει σε εμένα να του κάνω εγώ ένα εμβόλιο που δεν θα ξέρει τι σκατα του έχω βάλει μέσα.Και το εμβόλιο αυτό θα έχει ένα κολοχαρτο που θα αναγράφει 50 + ανεπιθύμητες παρενέργειες.
      Και το χαρτί αυτό θα αναγράφει επίσης πως αν πάθει κάτι εγώ δεν θα φέρω καμία ευθύνη.
      Επίσης αυτό το εμβόλιο δεν θα σου εγγυάται πως αν σε πιάσει ο κορονας δεν θα χερετησεις τον κόσμο ετούτο.
      Και ούτε πως θα περάσεις ανώδυνα τον κορώνα.
      Και ούτε πως δεν θα κολλήσεις αν τρυπηθεις.
      Ξέρεις πόσοι είχαν εμβολιαστεί κυρ Νίκο φέτος για την εποχική γρίπη και τους έπιασε και τους ξεκωλιασε;
      Εσύ που είσαι δημοσιογράφος σωστός να κάνεις την έρευνα.
      ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ εγώ άκουω τον Τσίοδρα που και που, να λεει κάποια σωστά πράγματα πως κάθε ανθρώπινος οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά από άλλους στον ιο και σε θεραπείες.Ειναι και θέμα DNA .
      Οπότε κύριε Ευαγγελάτο….
      Δεν έχω κάνα εμβόλιο κυρ Νίκο μην έρθεις, τα γράφω αυτά γιατί τα εμβόλια πάνω κάτω αυτά έχουν. Καταλαβαινεις τι θέλω να πω πιστευω.Αν όχι τότε τι να πω.

  13. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ

    1. να το κάνει η κυρά του που είναι σα μούμια για πειράματα

  14. Η Ουρουγουάη καθικια θα φαντάζει κομικ με τις κρεμαλες πού θα στηθούν.

  15. ΜΟΣΙΑΛΕ ΤΑ ΑΡΧ@@Α ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ . ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ .

  16. μαζι με τον Bill Gates παλιο λαμογια να το βάλετε εσεις πρωτα στην οικογενεια σας και όπου αλλού γουστάρετε και δεν θα αποφασίσετε εσείς για μας πάρτε το χαμπάρι παλιο προδότες ερχετε το τέλος σας και θα σας κρεμάσουν στο σύνταγμα για να περνάει ο κόσμος να σας φτύνει ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  17. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΟΔΩΤΕΣ ΤΙ ΛΕΜΕ? ΘΑ ΑΦΗΣΩΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΟΔΩΤΕΣ? ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ.

  18. θα το επιτρεψουμε να μας βαλουν μεσα μας κατι που δε ξερουμε τι εχει μεσα ?????

  19. ΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ 1000 ΝΟΜΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑ…. ΟΧΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΣΑ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΟΙ… ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ… ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΟ. MAX ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΜΥΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΥΤΕ 10 ΕΤΗ

  20. Δεν πιστεύω αυτά που άκουσα, τι μας περιμένει θεέ μου;

Comments are closed.