Σοκ στο βόλεϊ: Χαροπαλεύει άνδρας των ΜΑΤ -Χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Κοινοποίηση:
papaggelopoulos

Διεκόπη προσωρινά ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το League Cup «Νίκος Σαμαράς», στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», καθώς έξω από το γήπεδο εκτυλίσσονται επεισόδια.

Σοβαρά τραυματίστηκε άνδρας των ΜΑΤ, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν κατά διμοιρίας που βρισκόταν εξωτερικά του γηπέδου. Οι άγνωστοι χούλιγκαν- και άρρωστοι- εκτόξευσαν πέτρες και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών, με συνέπεια μια ναυτική φωτοβολίδα να καρφωθεί στον μηρό του αστυνομικού και να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας.

Χαροπαλεύει ο άνδρας των ΜΑΤ

 

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, η φωτοβολίδα φαίνεται να έχει χτυπήσει κεντρική αρτηρία, με συνέπεια ο άνδρας των ΜΑΤ να χαροπαλεύει, καθώς νοσηλεύθηκε διασωληνωμένος στην εντατική, ενώ μεταφέρθηκε εκεί χωρίς τις αισθήσεις του με ακατάσχετη αιμορραγία. Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μεταβαίνει στο νοσοκομείο, ενώ παραμένει πολύ δύσκολη η κατάστασή του. Στην Κατεχάκη υπάρχει τεράστιος αναβρασμός και στο γήπεδο αναμένεται να φτάσουν ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μαζικές συλλήψεις.

Στο σημείο έχει γίνει έντονη ρίψη χημικών. Καλά κρασιά στην ΕΛ.ΑΣ που έχουν αφήσει ανεξέλεγκτους χούλιγκανς με γραβάτα να έχουν κάνει τον αθλητισμό Γάζα. Καμία παραίτηση; 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Αν δεν είναι από χώρα προέλευσης… επενδυτών δεν θα ανοίξει ρουθούνι!!!!

  2. Αν είχε κτυπηθεί κάποιος αληταράς γάβρος, σήμερα θα καιγόταν η Αθήνα από τους επαγγελματίες συμπαραστάτες, τώρα απλά είναι Παρασκευή.

  3. Φυλακή στους 2 μπουχέσες και την σφουγκαρίστρα τους

  4. Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ

  5. σιγα μη λυπηθουμε τον ματατζη που υπερασπιζοταν τα μνημονια στη βουλη κ χτυπαει συνταξιουχους κ εργατες. ευκαιρια ν γινει καλος ματατζης

    1. Ο/Η μάθετε, επιτέλους, να αποδίδετε τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι ... λέει:

      Πόσο ηλίθιος και μ@λάκας παίζει να είσαι, ρε ΟΡΝΙΟ (!!!) … Αυτοί που νομοθετούν, ρε καράβλαχε, φέρουν την απόλυτη ευθύνη της ψήφισης των μνημονίων και όλων των αντι-εργατικών μέτρων … Ο αστυνομικός απλά εκτελεί τις εντολές των εκάστοτε κυβερνώντων … Κι εσύ, ΑΣΧΕΤΕ, αντί να δείρεις τον γάϊδαρο (πολιτικό), δέρνεις το σαμάρι (αστυνομικό όργανο) … ΄Αντε χάσου, ΒΛΑΞ …

  6. Tόσα άτομα των ματ εκεί πέρα,δεν βρέθηκε ένας να έχει έναν ίσχυμο ιμάντα περίδησης (τουρνικέ)να τοποθετήσει στο άτυχο παλικάρι

  7. Και να ειχαμε και αθλητισμο με τιποτε επιτυχιες στην Ευρωπη να λεγαμε και κατι καλο για τον ελληνικο αθλητισμο.Στο πδοσφαιρο ? Εχουμε χασει και απο ερασιτεχνικες σαν εθνικη ελλαδος. Σε λιγο θα καταταγουμε και εμεις στα ερασιτεχνικα. Τι επαγγελματιες και μπουρδες.

  8. Ο χοντρός είναι ο ηθικός αυτουργός της όλης κατάστασης. Κωλοχανίο κράτος, δεν πρόκειται να τον αγγίξουν, (εφοπλιστής γαρ) τους κάνει κουμάντο όλους.

  9. η τιμωρια του χοντρου………
    οι πυλες ανοιξαν………..

    1. ΝΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΓΥΡΑ. Ο ΚΑΠΤΕΝ ΚΕΜΠΑΜ . Α ΡΕ ΣΑΛΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΑΣ

    2. Εχεις και εσυ αποψη ρε σιχαμα

Comments are closed.