ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ

Κοινοποίηση:
ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ

Μόλις λίγες μέρες μπόρεσε να αντέξει στην ηγεσία του Βενιζελείου νοσοκομείου ο νεοδιορισμένος διοικητής, Χάρης Λυδάκης καθώς αντιμετώπισε μια κατάσταση που τον έβγαλε από τα ρούχα του.

Όπως ανέφερε στην επιστολή της παραίτησής του το πρόβλημα που τον έκανε να δηλώσει παραίτηση είναι οι μετακινήσεις παθολόγων προς το γειτονικό νοσοκομείου του Ρεθύμνου για να καλυφθούν κενά στις εφημερίες, παρά το γεγονός ότι οι δύο παθολογικές και τα ΤΕΠ στο Βενιζέλειο βρίσκονται υπό κατάρρευση καθώς δεν υπάρχει προσωπικό να τις στελεχώσει.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο κ. Λυδάκης κάλεσαν και τον ίδιο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για κάλυψη εφημερίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κώλυμα της γιατρού για την οποία είχε δοθεί όνομα μετακίνησης στο Ρέθυμνο και ο κ. Λυδάκης πήγε στην θέση της.

Στο έγγραφο της παραίτησης τονίζει ότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης «θα προκαλέσει επισφάλεια στην εφημεριακή δυνατότητα και συμβατική πρωινή κάλυψη ιδίων αναγκών των Τμημάτων».

«Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας για αποτροπή δημιουργίας επιπλέον αποσταθεροποιητικών εστιών στην ήδη επιβαρυμένη συγκυριακή κρισιμότητα που βρίσκεται το Νοσοκομεία μας», καταλήγει.

Δείτε την επιστολή της παραίτησης:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. εκλογες ειχαμε. οσοι ψηφισαν ψηφισαν αυτα που καταγγελετε τωρα .. σφαξε με αγα μου να αγιασω… οσοι δεν ψηφισαν με την αποχη τους στηριξαν τα κομματοσκυλα και τους ραγιαδες. τωρα ποιο ειναι το προβλημα; ε;….

  2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ………….;
    ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ………………
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΨΕΥΤΙΣΑΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΝΑΜΕ.

  3. Τι είναι αυτά ρε που γράφετε ;
    Είστε στα καλά σας ; Αλήθεια πιστεύετε ότι επειδή πάτε και ψηφίζετε ότι υπάρχει Ελληνική κυβέρνηση ; Κράτος Ελλήνων ;
    Δεν βλέπετε ότι και οι 300 είναι ένα τίποτα ; Πιονια κατακτητών ;
    Ξυπνήστε κακομοίρηδες όσοι έχετε μεινει στον βούρκο ( πρώην Ελλάδα ) γιατί σας θάβουν ζωντανούς .
    Και εδώ που τα λέμε καλά σας κάνουν εφόσον τους ανέχεστε .

  4. Καλε μου ανθρωπε γιατι παραιτηθηκες πανω στην ωρα που φτανανε τα….μακαρονια στο νοσοκομειο ?

  5. Σωστοτατος ο κυριος με τη παραιτηση του! Κουλαρα φραγκατη το διελυσες το συστημα υγειας και στο κεφαλι σου οτι βρει το κοσμακη! Κι απο ονομα το νοσοκομειο…Βενιζελειο !

  6. Δεν ξέρω για τα άλλα νοσοκομεία αλλά για το Νοσοκομείο του πύργου έχω να πω ότι είναι κέντρο δολοφονίων και βασανιστηρίων για ασθενείς και σύνοδους Και δεν το λέω έτσι έζησα καταστάσεις σε αυτό το κολαστήριο που λέγεται νοσοκομείο του Πύργου δεν είναι υπερβολή είναι μία πραγματικότητα .

  7. Από ότι δείχνει η καθημερηνότητα των Πολιτών, η ΝΔούλα συνεχίζει να καταστρέφει τους Έλληνες και την Ελλάδα. Και αντί να συνέλθει ο Μητσοτάκης και να επιλύσει τα προβλήματα των Ελλήνων, τρέχει από εδώ κι από εκεί, σαν να είναι κάποιος υπολογίσιμος διεθνής παράγοντας, που η χώρα του διαθέτει χρήμα και μεγάλη στρατιωτική επιρροή. Κούνια που τον κούναγε.

  8. Τι περιμένει ο κοσμάκης όταν άχρηστοι και ανησόροποι κυβερνούν τη χώρα που είναι τελείως άσχετοι και κοπρόσκυλα ,γιατί είναι μόνο τα νοσοκομεία,τι είναι αυτό που εδώ στην μπανανία λειτουργεί σωστά;

  9. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συμπεριφέρεται στους γιατρούς σαν να είναι οι πόρτες τους

Comments are closed.