Σοκ στο Αττικό Άλσος – Νεκρά 8 σκυλιά από φόλες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
dog12

Τουλάχιστον οκτώ σκυλιά βρέθηκαν νεκρά από φόλα στο Αττικό Άλσος στην Αθήνα.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο Facebook, συνεργεία από τους Δήμους Αθηναίων και Γαλατσίου είχαν προγραμματίσει να επισκεφτούν την περιοχή προκειμένου να προσπαθήσουν να σπάσουν μία αγέλη αδέσποτων ζώων.

Ωστόσο, φιλόζωοι που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου επί τόπου βρήκαν οκτώ νεκρά τα ζώα από φόλα ενώ αναφέρουν ότι υπάρχουν κι άλλα τα οποία αγνοούνται.

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα συγκεκριμένα αδέσποτα ήταν στειρωμένα και εμβολιασμένα, όπως προβλέπει ο νόμος.

Όπως αναφέρουν στο σχετικό βίντεο που συνοδεύει την καταγγελία, οι φιλόζωοι της περιοχής φρόντιζαν τα αδέσποτα τα οποία όπως λένε ήταν φιλικά, κοινωνικοποιημένα και δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Όπως ανέφεραν ο θάνατος των οκτώ ζώων προήλθε από κονσέρβες με σπασμένα γυαλιά. Η υπηρεσία Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων συνέλεξε υλικό για επιπλέον τοξικολογικές εξετάσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι συμβαίνει; Κάποιος επικίνδυνος ψυχοπαθής κυκλοφορεί στην Αθήνα και δολοφονεί ανεξέλεγκτα. Σήμερα τα σκυλιά, αύριο ένα παιδί. Και για να ξεκαθαρίσω, σκύλο δεν είχα ποτέ ούτε σκοπεύω να πάρω, αυτοί όμως που τα κάνουν αυτά είναι εγκληματίες και δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης σε μια κοινωνία. Η αστυνομία τι κάνει;;;;

  2. Επιτέλους ή θα μαζέψετε τους αδέσποτους φιλικούς δολοφόνους που υποτίθεται ότι παίζουν ενώ επιτίθενται στον κάθε ποδηλάτη, στο κάθε παιδάκι, στον κάθε ανυποψίαστο άνθρωπο που θα περάσει από μπροστά τους ή θα τα βλέπετε να τα σκοτώνουν με φόλες, δεν τρελάθηκε κανένας να σκοτώνει σκυλιά… ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΑΙΖΕΤΕ.

Leave a Response