Σοκ στον Έβρο! Λ@θρομετανάστες λήστεψαν ηλικιωμένο και τον…

Κοινοποίηση:
astynomia-sth-moria

Δύο παράνομοι μετανάστες στις Φέρες Έβρου λήστεψαν ηλικιωμένο του άρπαξαν κινητό, χρήματα και πορτοφόλι όπως και το αυτοκίνητο, τον κτύπησαν και τον εγκατέλειψαν, αφού πρώτα τον έδεσαν χειροπόδαρα με σύρματα.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι, ο ηλικιωμένος κατάφερε να ελευθερωθεί μετά από λίγη ώρα από μόνος του και κάλεσε την αστυνομία που τον βρήκε σε άθλια κατάσταση.

Υπολογίζεται ότι την ημέρα στον Έβρο περνάνε 60-100 παράνομοι μετανάστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Το πάρτι τώρα άρχισε και θα διαρκέσει πολύ , τα τσοντοκάναλα γιατί δεν δείχνουν τίποτα ; Επιτέλους σε αυτήν την χώρα και αλλού τρώνε παπά αλλά εδώ φάγαμε και τα ράσα . Ξυπνάτε και αφήστε τις μαλακίες περί φασισμού / ρατσισμού και ότι άλλο σκατά σας πότισαν τόσα χρόνια . Εκτός και αν δεν σας νοιάζει τίποτα και κανένας , πιστεύω είναι πολλά περισσότερα τα περιστατικά βίας που ποτέ δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας , ελεγχόμενη ενημέρωση από τα βρωμοκάναλα της ρεμούλας και της διαπλοκής . Όταν τα έλεγε ο Στέφανος τον διώχνανε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς κόβανε τις εκπομπές και όλοι τον λέγανε γραφικό , σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί ;

  2. Δύο λαμπροί επιστήμονες, ο ένας υφηγητής μοριακής βιολογίας και ο άλλος λέκτορας της επεμβατικής καρδιολογίας, θέλησαν να προλάβουν τη διάλεξη με θέμα : “Νέες προοπτικές στην ανάλυση του καφέ dna”, όπου ήταν οι κύριοι ομιλητές. Στη βιασύνη τους, “δανείστηκαν” το αυτοκίνητο του ιθαγενή, μαζί με το κινητό του (να ειδοποιήσουν ότι θα αργήσουν λίγο στη διάλεξη) και λίγα ψιλά, (για τη βενζίνη). Ο ιθαγενής (από την άλλη), γνωρίζοντας το υψηλό επιστημονικό τους κύρος, θέλησε να τους πείσει ότι με τέτοιο αυτοκίνητο, δε μπορεί να κυκλοφορούν τέτοιο επιστήμονες, διότι είναι παλιό και θα γίνουν ρεζίλι. Ε, στην επιμονή του επάνω (μια και τα δύο λαμπρά μυαλά θα καθυστερούσαν), τις άρπαξε. Τι να κάνουμε τώρα, να εμποδίσουμε τους επιστήμονες, ε δε γίνεται αυτό, θα μας πουν “ρατσιστές”, “ξενοφοβικούς”, άντε το νέο φρούτο : “black lives matter”. Ντροπή …. δώστε πόνο αραπάκια, δώστε πόνο.

  3. Ψυχολόγο στα προσφυγάκια τα καημένα και γρήγορα. Μετά απ’ αυτό που έκαναν σίγουρα θα αισθάνονται φοβισμένα. Δεν φτάνει που πάσχουν από μετατραυματικό στρες μετά από τόσους πολέμους που έχουν στην πατρίδας τους θα τους φορτώσουμε κι άλλα; Ψυχολόγο, φαγητό, σπίτι, επίδομα κι από μια γυναίκα. Και στην Αθήνα! Άντε! Και γρήγορα! Και μην ξεχνάτε ότι μας τίμησαν και ήρθαν εδώ για μια καλύτερη ζωή. Άντε! Έχω και δέκα διαμερίσματα για νοίκιασμα.

  4. 60 – 100 την ημέρα δηλαδή 1800 – 3000 τον μήνα ! Αλλά μπορεί και 5000 αν υπολογίσεις και άλλα … περάσματα … !

  5. Απο που περνανε οι μουλοι αφου φυλαει ο στρατος και η αστυνομια;;;;;;

  6. Κατά τα άλλα φυλάνε πολύ καλά τα σύνορα μας… Για φαντάσου….!!!

  7. ΒΟΜΒΑ ΝΑΠΑΛΜ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ…..

  8. Κούλη ακούς; Οι κακόμοιροι ψευτοπρόσφυγες είναι, που έχουν απαιτήσεις για σπίτια λεφτά και το πιό κουφό μόρφωση. Αν τους πιάσουν μπορεί να μην πάρουν άσυλο αλλά δεν θα απελαθούνε, θα κυκλοφορούνε και θα κάνουν χειρότερα. Απο την στιγμή που κάποιος δεν δικαιούται άσυλο και εμείς τον αφήνουμε ελεύθερο να βολοδέρνει είναι αναμενόμενο να εγκληματίσει, ειδικά αυτοί που είναι Νεάτερνταλ, άρα το κράτος είναι συνένοχο στο κάθε έγκλημα που κάνουν. Ίσως για αυτό τους αμολάνε για να μας τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα. Αν η Τουρκία δεν τους πάρει πίσω να μπλοκάρουμε την χρηματοδότηση της Ε.Ε. και να κάνουμε εμπάργκο επιτέλους!!!

    1. Ρε ποιος ελεγε προεκλογικα το σύνθημα “θα παταξωμεν το νατιβισμό”…

Comments are closed.