Σοκ στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης – Σκύλος επιτέθηκε σε 83χρονο, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Κοινοποίηση:
Εικόνα3-1

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε 83χρονος στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια περιπάτου του σκύλου, ράτσας πίτμπουλ με τον ιδιοκτήτη του. Ο σκύλος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στον 83χρονο και του προκάλεσε τραύματα στον δεξί αγκώνα.

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ανοητε θα πρεπει ξερεις οτι τα σκυλια οταν δουν κατι διαφορετικο οπως παραξενη ενδυμασια παραξενο περματημα επιτιθενται. Αυτο συμβαινει επειδη ειναι ζωα. Εμενα μου επιτεθηκε καποτε ενα επειδη τα ρουχα εργασιας ειχαν εντονες αντανακλαστικες λωριδες. Ελα ομως που εγω ειχα μια 10λιτρη μπουκαλα αεριου και του την εφερα στο κεφαλι. Δεν νομιζω να πλησιασε ανθρωπο ξανα. Σου ευχομαι οταν γερασεις και περπατας καμπουριαστα να σε ξεσκισει ενας σκυλος.

  2. Χαλαρωστε λιγο ποτε ενας σκυλος ειδικα δεσποζομενος δεν επιτηθεται για πλακα αν ο ιδιοκτητης του δεν του εδωσε εντολη που το βρισκω απιθανο να το εκανε σε εναν ηλικιωμενο αλλα ποτε δεν ξερεις καφροι υπαρχουν πολλοι τοτε ο ηλικιωμενος με καποιο τροπο ενοχλησε το σκυλι γιατι θα το φοβηθηκε ητε του πεταξε πετρα ητε με κανα μπαστουνι η οτι αλλο οπου το σκυλι φοβηθηκε και επιτεθηκε !εχοντας μεγαλωσει απο μωρο με τετοια σκυλια αλλα και με αλλα ξερω καλα οτι ποτε ενας σκυλος δεν επιτηθεται οταν δαγκωνει αμυνεται δλδ αν δεν παρενοχλησεις ενα σκυλο δεν θα σου επιτεθει ποτε!!ετσι συμπερασμα αυτο που κανω εγω οταν βγαζω το ροττβαιλερ βολτα φιμωτρο ωστε αν καποιος το πειραξει να μην δαγκωσει αλλα να “δαγκωσω “εγω οποιον μας πειραξει!καπιτο?

  3. Συμφωνω φιλε μου. θανατος σε καθε αγριο ζωο που ζει σε αστικο περιβαλλον

  4. Πέντε χρόνια φυλακή στον ιδιοκτήτη και θάνατωση τώρα στο σκύλο,μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό οι Σκυλάδες.

Comments are closed.