Σοκ στη Γαλλία με καψώνι πιλότων! Έδεσαν σε στόχο συνάδελφο τους και έκαναν πυρά!

Κοινοποίηση:
kapsoni_france_Στιγμιότυπο-2021-05-08-14.50.01

Άνω κάτω η γαλλική Πολεμική Αεροπορία από την αποκάλυψη ότι πιλότοι της έδεσαν εντός πεδίου βολής έναν 27χρονο συνάδελφο τους  κι έκαναν βολές με τα αεροσκάφη τους!

Το περιστατικό έγινε στην Κορσική,τον Μάρτιο του 2019, με τον δικηγόρο του πιλότου να λέει ότι οι συνάδελφοι άρπαξαν τον πελάτη του, τον φίμωσαν  και του έβαλαν μια κουκούλα στο κεφάλι . Μετά τον μετέφεραν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και τον πήγαν στο πεδίο βολής όπου τον έδεσαν σ΄ ένα στόχο!  Για τα επόμενα είκοσι λεπτά άκουγε πολεμικά αεροπλάνα να ρίχνουν βόμβες και  σφαίρες γύρω του.
Ο δικηγόρος λέει ότι ο πελάτης του τραυματίστηκε από το περιστατικό και ότι το περιστατικό συνεχίζει να τον στοιχειώνει δύο χρόνια μετά και  τον ωθεί να υποβάλει αγωγή εναντίον των συναδέλφων του σε δικαστήριο της Μασσαλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο και εικόνες του περιστατικού έχουν παραδοθεί σε εισαγγελείς, με κάποιες να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Ένας εκπρόσωπος της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας είπε σε δημοσιογράφους ότι οι δράστες του περιστατικού  είχαν ήδη τιμωρηθεί με «αυστηρές κυρώσεις» αφού το γεγονός έγινε γνωστό στον Αρχηγό της Αεροπορίας, το 2019.

“Η Πολεμική Αεροπορία καταδικάζει κάθε δραστηριότητα που ενδέχεται να υπονομεύσει την ακεραιότητα – σωματική ή ψυχολογική, του προσωπικού της”, δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Πηγή: militaire.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: