Σοκ: Ο Εθνικός Ύμνος δεν παιάνισε στην Ιερά Μητρόπολη γιατί έστειλαν την μπάντα να παίξει στο «Σταύρος Νιάρχος»

Κοινοποίηση:
111

Σοκ προκαλεί σε όλους του Έλληνες η είδηση ότι το ΓΕΕΘΑ την ημέρα που αρνήθηκε να στείλει την μπάντα να παιανίσει τον Εθνικό Ύμνο στην Ιερά Μητρόπολη ΑΘηνών την είχε στείλει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!


Με την κίνηση αυτή καταρρέει το αφήγημα περί ειδικών συνθηκών λόγω κορωνοϊού το οποίο περιέχονταν στην ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Το στρατιωτικό επιτελείο είναι εκτεθειμένο απέναντι στον ελληνικό λαό καθώς αποδεικνύεται ψευδής η δικαιολογία και προφανώς θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλα αίτια πίσω από την άρνηση ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου.

Αίτια που έχουν να κάνουν με την “αλλεργία” σε ορισμένα πρόσωπα της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας.

Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στο πλαίσιο της καθιερωμένης δοξολογίας για την έλευση του νέου έτους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ελήφθη δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19, που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων, ενημέρωσε με μια αδιανόητη στα χρονικά ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ.
Κατά το ΓΕΕΘΑ «Η απόφαση για τη μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ελήφθη δεδομένων των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 (σ.σ.: !), που προβλέπουν συρρίκνωση του αριθμού των συναθροιζομένων.

Το γεγονός αυτό επέβαλε και την απουσία του προβλεπόμενου τμήματος Στρατιωτικής Μουσικής, το οποίο θα παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο όπως προβλέπεται και με την δέουσα τιμή και κύρος.

Η απόφαση ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής στις 30 Δεκεμβρίου» κατέληγε η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ!
Και κάπου εκεί μαθαίνουμε ότι η στρατιωτική μπάντα της ΑΣΔΥΣ( η οποία πάντα συμμετάσχει σε τελετές όπως και στην Ιερά Μητρόπολη) ευχήθηκε με μουσική το «Καλή χρονιά» στο κέντρο πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” στις 31 Δεκεμβρίου!

Δηλαδή η συνεδρίαση του ΓΕΕΘΑ για την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου ήταν μόνο για την Ιερά Μητρόπολη;

Στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δεν κολλάει κορωνοϊό;  Ποιος κοροϊδεύει ποιον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Θέλουν να αλλάξουν τα ήθη και τα έθιμά μας γιατί μισούν οτι έχει σχέση με ορθοδοξία και πατρίδα..δεν θα τους περάσει…

  2. ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΝΤΑΝΥ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΥΚ. ΝΤΡΟΠΗ. ΤΖΑΜΠΑ Ο ΜΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ “ΣΗΚΩΝΟΥΝ” 10 ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΣΧΑΛ. ΚΡΙΜΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

  3. Αν είχαν αιδώ κάποιοι εκ του στρατού θα είχαν εδώ και τώρα παραιτηθεί! Δεν έχουν και για αυτό δεν έχουμε και ελπίδα ως έθνος! Μας τελείωσαν κάτι παλιάνθρωποι που μόνο για τα χρήματα (υψηλόμισθοι, μιζαδόροι) δουλεύουν!

  4. Υπόψιν, επειδή το άκουσα στην εκπομπή του Κασταμονίτη, στο Νιάρχος παραμονές πρωτοχρονιάς βολτάριζαν 18.000 κόσμος!!!!!

Leave a Response