Σοκαριστικό βίντεο! Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μέσα σε σχολείο: «σκοτώστε τον» φώναζαν οι συμμαθητές του

Κοινοποίηση:
xylo

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 13χρονου από συμμαθητές του μέσα σε σχολείο του Ρεθύμνου, φέρνει στην επιφάνεια ο ΣΚΑΪ.

Στο βίντεο ο 13χρονος δέχεται τρομακτικά χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο του κορμί από συμμαθητές του, την ώρα που άλλοι συνομήλικοί του φωνάζουν «σκοτώστε τον».

Σύμφωνα με τη θεία του παιδιού που ξυλοκοπήθηκε, το σχολείο ενδιαφέρεται να μην πάρει έκταση το θέμα προκειμένου να μην μπλέξει, καθώς το περιστατικό ξυλοδαρμού έγινε στον χώρο του προαυλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Βάλτο στο μαλακισμένο έναπρόστιμο με πληρωμή μόνο από κοινωνική εργασία, βάψιμο, καθάρισμα στο συγκεκριμένο σχολείο και αν αρνηθεί έξω από αυτό.

    Ας βγει τούβλο στην κοινωνία να τον γαμάνε τα Πάκια. Πρέπει να ωριμάσουν γρήγορα οι νέοι και να καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν και επιπτώσεις σε κάθε μαλακία.

  2. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ .Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΣΑΠΙΛΑ , ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ.

  3. Η αληταρια ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ υπαρχει ΔΙΟΤΙ υπαρχουν ΚΟΠΡΙΤΕΣ 1.”ΓΟΝΕΙΣ” και 2.”ΔΑΣΚΑΛΟΙ”

  4. Δε μπορει η αστυνομια να μαζεψει τις συμμοριες ανηλικων; Εχουμε καταμτησει και τα μουλοσπορα να μας εχουν καβαλα…

  5. ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ

  6. Να πως καταντησαν την νεολαια μας οι ….προοδευτικες αποψεις Και που εισαστε ακομα τι εχουν να δουν τα ματια μας Αλοιμονο στα νεα παιδια Γιατι Θεε μου καποιος δεν επεμβαινει

  7. μπουρδελο ψηφοφοροι

    μπουρδελο σχολειο

    μπουρδελοπαιδια

  8. ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

  9. Εδώ μιλάμε για απόπειρα δολοφονίας και υποκίνηση σε δολοφονία. Τι να μη πάρει διαστάσεις το θέμα??? Απο πότε δεν πρέπει να συλλαμβάνονται ανήλικοι όταν πράττουν δολοφονικές πράξεις?? Αυτά ξεκίνησαν απο την δεκαετία του 90 και δεν έδινε κανένας σημασία. Πολλά παιδιά έχουν πέσει θύμα εκφοβισμού, ξυλοδαρμών κλπ… Και το γούστο είναι ότι τα άλλα παιδιά αντί να τα αποτρέπουν, υποκινούν στην βία. Απο παλιά γινόταν αυτά τα αίσχη

  10. Πάντα γινόντουσαν αυτά και για ένα μαγικό λόγο κανένας ενήλικας -ούτε γονιός ούτε δάσκαλος- δεν επέμβαινε. Και πάντα όσοι ήταν μπροστά παρακολουθούσαν αμέτοχοι λες και είναι στο θέατρο ή στο σινεμα. Σκατά ήταν πάντα η κοινωνία τώρα απλά μαθαίνονται όλα πιο εύκολα.

    1. Έτσι είναι και τη δεκαετία του 90 γινόταν και του 00, απλά τώρα βγαίνουν στο διαδίκτυο και καταγράφονται για παιχνίδι. Όπως τότε παρακολουθούσαν και γελούσαν όταν σκοτώνονταν στο ξύλο δυο συμμαθητές. Η κοινωνία είναι σάπια

  11. Πρώτα από όλα οι γονείς θα πρέπει να τιμωριθούν για τα μπάσ….δα που μεγαλώνουν και κατόπιν αυτά τα αληταριά στο αναμορφωτηριο μέχρι να συναιτιστούν. Όχι να κουκουλώνονται τέτοιες υποθέσεις. Αυτά τα τομάρια θα είναι οι αυριανοί νταήδες.

  12. οι δημοσιοι υπαλληλοι-δασκαλοι σιγουρα δεν γνωριζαν η απουσιαζαν
    θα καλεσουν τον αρμοδιο δημοσιο υπαλληλο-ψυχολογο
    θα τους παραπεμψει στο κεδασυ της νομαρχιας
    θα βγει μια αποφαση
    και δεν θα γινει τιποτα
    να διοριζονται δημοσιοι υπαλληλοι – αρμοδιοαναρμοδιοι μονο
    παμε κι οπου βγει

  13. Επέμβαση τής ΕΛΑΣ,να συλληφθούν και να οδηγηθουν φυλακή καθώς και οι υπεύθυνοι του κωλοχανειου που περνιέται για σχολείο

  14. ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΠΥΝ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΕΛΑΣΗ…ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ…ΑΡΚΕΤΑ…

  15. Κωλοπαιδια, γεμισε κωλοπαιδια ολη η Ελλαδα

  16. Αλβανοί και Ρωσοπόντιοι αυτά τα κάνουν από τότε που πάτησαν το βρωμοπόδαρο τους στην Ελλάδα.

    1. Μια χαρά τα κάνουν και τα ραγιαδόπουλα, άσε τα ρατσιστικά δε βοηθούν κανέναν. Εμείς που παίζαμε χειρότερες μάπες δεκαετία 90 όλοι Έλληνες ήμασταν.

  17. Τι στο διάολο καθάρματα μεγαλώνουν; Και οι δάσκαλοι πού ήταν; Στην βουλή ακούτε; μπουρλότο χρειάζεται παντού.

Comments are closed.