Σοκαριστική αποκάλυψη για την Μαλβίνα Κάραλη: 8 χρόνια απλήρωτο το οστεοφυλάκιο της – Στο χωνευτήρι τα οστά της;

Κοινοποίηση:
1a245c78c95d4d2eae741a62a2abb94f

Χθες (07/12) στην εκπομπή του Πρωινού αποκαλύφθηκε κάτι που δεν περιμέναμε για την Μαλβίνα Κάραλη και μας στεναχώρησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου, δεν έχει πληρωθεί το οστεοφυλάκιο στο Α’ Νεκροταφείο, όπου βρίσκονται τα οστά της.

Όπως έγινε γνωστό, αυτό είχε ως αποτέλεσμα χθες 6/12, τα οστά της Μαλβίνας Κάραλη παρ’ ολίγον να καταλήξουν στο χωνευτήρι.

Συγκεκριμένα, από τα 2014 έχει να πληρωθεί το αντίτιμο, ύψους 49 ευρώ ετησίως. Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, μίλησε στο Πρωινό σχετικά.

«Όταν η Μαλβίνα Κάραλη αρρώστησε δεν…» – Οι σπαρακτικές ώρες πριν από το θάνατό της

Η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε δυστυχώς πολύ γρήγορα από κοντά μας, με αδελφική φίλη της να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για το θάνατό της και όσα έζησε αρκετά χρόνια αργότερα.

Για την αείμνηστη συγγραφέα και δημοσιογράφο, που είχε και μια… επεισοδιακή γνωριμία με το σύζυγό της, η Άννα Αδριανού εξομολογήθηκε: «Είχα ζήσει πολλά περιστατικά με την Μαλβίνα. Ήμασταν φίλες πολλά χρόνια. Γιορτάζαμε μαζί τη μέρα των γενεθλίων μας. Πολλές φορές που της έλεγα τα δικά μου, μου έλεγε “μην στενοχωριέσαι”»

Η Άννα Ανδριανού και η Μαλβίνα Κάραλη είχαν το ίδιο ζώδιο και η Μαλβίνα της τόνιζε χιουμοριστικά πως ό,τι συμβεί στη μία θα συμβεί και στην άλλη. Η Μαλβίνα Κάραλη δεν της το είπε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Όταν αρρώστησε, δεν μου το είπε. Όταν το έμαθα, την πήρα τηλέφωνο και της είπα “είναι δυνατόν; και δεν μου το είπες;”. Η Μαλβίνα μου είπε “πώς να στο πω και να σε κάνω να ανησυχήσεις;”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και τι εγινε που πηγαν στο χωνευτήρι μήπως δεν θα κριθεί η έπρεπε να μπει μέσον απο καποιον κουλευτή δεν κατάλαβα διακρίσεις και μετά θάνατον…. αει στα τσακίδια βρωμάει ο αστερισμός πλέον και η μποχα είναι ανυπόφορη…

Comments are closed.